Next House Copenhagen

Nu öppnar Europas största lyxvandrarhem i Köpenhamn

Pressmeddelande | 26 november 2021.

Arp-Hansen Hotel Group sätter nya standarder för smart övernattning: Next House Copenhagen, som nu välkomnar de första gästerna. Arp-Hansen Hotel Group, Köpenhamns största hotellkedja med mer än 5 000 rum och sviter samt 100 möteslokaler fördelat på 12 hotell och 2 vandrarhem på de bästa lägena sätter än en gång nya standarder för övernattning i Köpenhamn. Ännu fler unga och moderna resenärer i alla åldrar får nu möjlighet att bo billigt, centralt och trevligt på ett av stadens nya inneställen.

Koncernen köpte och övertog 2019 Falck A/S tidigare huvudkontor på Bernstorffsgade – bara ett stenkast från Hovedbanegården, Tivoli och Köpenhamns hamn. Närmaste granne är gruppens nyaste Wakeup-hotell. Byggnaden har byggts om och konverterats från ett trist kontorshus till en urban och internationell byggnad med ny mässingsfasad, hängande trädgårdar och roof tops, som redan utifrån signalerar nästa generations lyxvandrarhem. Next House Copenhagen heter denna nya pärla – och ambitionen med detta hus är att skapa ytterligare ett av de läckraste lyxvandrarhemmen i Köpenhamn, med en rå atmosfär i enastående format, unikt centralt läge och med gemensamma faciliteter i särklass.

Next House Copenhagen

Som värdig pendang till New York-inspirerade och framgångsrika Steel House Copenhagen, som kedjan öppnade 2017 vid Vesterport station, kommer Next House Copenhagen också att sätta en ny och spännande standard för vår tids cityvandrarhem. Next House Copenhagen rymmer totalt 433 rum och totalt 1 666 sängplatser. Huset lever rent byggnadsmässigt upp till den internationella byggnadscertifieringen DGNB. Självklart har vandrarhemmet även solcellspaneler och en stark grön komponent med hängande trädgårdar både inne och ute. Hållbarhet inne och ute blir därför en viktig del av det nya vandrarhemmets verksamhet. Fasaden är helt ny i elegant mässing och den gröna looken från husets takvåningar blir också en väsentlig del av den inre utsmyckning av Next House Copenhagens totalt 3 600 m2 allmänna utrymmen som tillsammans med de många gemensamma faciliteterna lyfter den sociala dimensionen till en helt ny nivå.

Next House Copenhagen ser fram emot att presenteras för och intas, både av gäster från när och fjärran, men också av Köpenhamnsbor som vill vara en del av stadens puls och husets sprudlande energi. Kom och bli en del av en fantastisk gemenskap med människor från hela världen, njut av pizza och sallad i Next Eatery och en drink och ett spel i husets 4 barer, mötesplatser och stadion. Det blir aldrig tråkigt och är en perfekt och annorlunda inramning för ett besök i den danska huvudstaden för upplevelsetörstande i alla åldrar. Next House Copenhagen bjuder på spännande och trivsam inredning samt två unika roof tops som ger gästerna goda skäl att luta sig tillbaka och koppla av i den mysiga och moderna miljön. Den urbana känslan och internationella atmosfären knyter ihop alltihop till ett hem som kan vara ditt när du besöker Köpenhamn – för en natt eller en stund. Om du är ute och reser eller får besök av vänner eller kollegor, har Next House Copenhagen faciliteterna du behöver.

Här följer ett axplock av faciliteter du kommer att kunna njuta av på Next House Copenhagen:

 • Gemensamhetsutrymme och lounge
 • Frukostrestaurang
 • Next Eatery med pizza-/salladskoncept med italienskt tema
 • Barer på flera olika håll i huset
 • Roof top 1 med ”self-service-kök” för gästerna längst upp i huset med utsikt över stadens tak
 • Roof top 2 med trendig takträdgårdsanläggning med servering och en perfekt miljö att hänga i både för vandrarhemmets egna gäster och besökare utifrån
 • Gym & yogarum
 • Biograf
 • Next Stadion – bana på 10x20 meter för fotboll (softball) och mycket annat
 • Viloområde
 • … och mycket mer!

PRIS FRÅN  . PERSON OCH SÄNG

Next House Copenhagen rymmer sammantaget 1 666 sängplatser fördelade på totalt 433 rum, varav hälften är 4-bäddsrum, en fjärdedel små läckra dubbelrum och resten 6-bäddsrum. Självklart har alla egen toalett och dusch, luftkonditionering, super Wi-Fi o.s.v.

Vi ser fram emot att hälsa alla välkomna till en ny och annorlunda boendeform i Köpenhamn – där unga resenärer i alla åldrar och den resvana, hippa och internationella vandrarhemspubliken tillsammans kommer att skapa liv och atmosfär inom de både mysiga och snygga ramarna på Next House Copenhagen.

Få mer information och boka säng eller rum redan nu genom att kontakta oss. Vi lovar att du kommer att bli nöjd!

Arp-Hansen Hotel Group

Dorte Krak
vd


Vandrarhemsinformation & bokning

Next House Copenhagen
Bernstorffsgade 27
DK-1577 Köpenhamn V
E-post: reservations@nexthousecopenhagen.com
Tfn: (+45) 3330 1100
www.nexthousecopenhagen.dk

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner