Next House Copenhagen

Europas största lyxvandrarhem öppnar i Köpenhamn sommaren 2021

Pressmeddelande | 2 mars 2020

What's next?

Arp-Hansen Hotel Group sätter nya standarder för smart övernattning: Next House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group, Köpenhamns största hotellkedja med mer än 4 350 rum och 100 möteslokaler fördelat på 12 hotell och 1 vandrarhem på de bästa platserna sätter än en gång nya standarder för övernattning i Köpenhamn. Ännu fler unga och moderna resenärer i alla åldrar får nu möjlighet att bo billigt, centralt och trevligt på ett av stadens nya inneställen.

Koncernen köpte och övertog förra året Falck A/S tidigare huvudkontor på Bernstorffsgade – bara ett stenkast från Hovedbanegården, Tivoli och Köpenhamns hamn. Närmaste granne är gruppens nyaste Wakeup-hotell.

Ombyggnaden pågår redan för fullt och vi förväntar oss att kunna öppna koncernens andra vandrarhem, Next House Copenhagen,  sommaren 2021 – och det med ambitionen att skapa ytterligare ett av Köpenhamns läckraste lyxvandrarhem med en rå atmosfär i enastående format, unikt centralt läge och med gemensamma faciliteter i toppklass.

Next House Copenhagen

Som värdig pendang till New York-inspirerade och framgångsrika Steel House Copenhagen, som kedjan öppnade 2017 vid Vesterport station, kommer Next House Copenhagen också att sätta en ny och spännande standard för vår tids cityvandrarhem. Den tidigare kontorsfastigheten blir totalt omgjord och byggs ut med en ny byggnad mot Mitchellsgade och kommer att sammantaget att rymma 1650 sängplatser fördelat på 433 rum. Ambitionen är att det nya vandrarhemmet byggnadsmässigt ska leva upp till den internationella byggnadscertifieringen DGNB. Självklart kommer även vandrarhemmet att få solcellspaneler och ha ett starkt grönt inslag med hängande trädgårdar både inne och ute. Hållbarhet inne och ute blir därför en viktig del av det nya vandrarhemmets verksamhet.

Fasaden får sig ett ansiktslyft och kläs med flott mässing och den gröna looken från husets takvåningar blir också en väsentlig del av den inre utsmyckning av Next House Copenhagens totalt 3 600 m2 allmänna utrymmen som tillsammans med de många gemensamma faciliteterna lyfter den sociala dimensionen till en helt ny nivå.

Närmare invigningen kommer vi att avslöja mer om design, inredning och koncept, men redan nu kan vi avslöja att Next House Copenhagen med spännande och trivsam inredning samt två unika roof tops kommer att ge våra gäster goda skäl att luta sig tillbaka och koppla av i den mysiga och moderna miljön. Den urbana känslan och internationella atmosfären knyter ihop alltihop till ett hem som kan vara ditt när du besöker Köpenhamn. Om du är ute och reser eller får besök av vänner eller kollegor, har Next House Copenhagen faciliteterna du behöver.

Här följer ett axplock av faciliteter du kommer att kunna njuta av på Next House Copenahgen:

  • Allmänt område och lounge
  • Frukostrestaurang
  • Nytt restaurangkoncept, Cafe & Bar, på entréplanet
  • Roof top 1 med ”self-service-kök” för gästerna på sjätte våningen med utsikt över stadens tak
  • Roof top 2 med trendig takträdgårdsanläggning med servering och perfekt miljö att hänga i både för vandrarhemmets egna gäster och besökare utifrån
  • Gym & yogarum
  • Biograf
  • Next Door inomhusanläggning 10 x 20 metersbana för padel, fotboll (softball) m.m.
  • Viloområde
  • ... och mycket mer!

PRIS FRÅN 125 DKK PER PERSON OCH SÄNG

Next House Copenhagen kommer totalt att rymma ca 1 650 sängplatser fördelade på sammantaget 433 rum, varav hälften kommer att vara 4-bäddsrum, en fjärdedel små läckra dubbelrum och resten 6-bäddsrum. Självklart har alla egen toalett och dusch, luftkonditionering, super Wi-Fi o.s.v.

Vi ser fram emot att hälsa alla välkomna till en ny och annorlunda boendeform i Köpenhamn – där unga resenärer i alla åldrar och den resvana, hippa och internationella vandrarhemspubliken tillsammans kommer att skapa liv och atmosfär inom de både mysiga och snygga ramarna på Next House Copenhagen ...

Få mer information och boka säng eller rum redan nu genom att kontakta oss. Vi lovar att du kommer att bli nöjd!

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
Vd


Vandrarhemsinformation och bokning
Next House Copenhagen
c/o Arp-Hansen Hotel Group
Nybrovej 75
DK-2820 Gentofte
Tel: +45 3330 1100
reservations@nexthousecopenhagen.com
www.arp-hansen.dk/nyheder-og-presse/next-house-copenhagen

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner