Tivoli kongressal

Perfekt för alla behov

Behöver du extra stor kapacitet till nästa event eller kongress, så är Köpenhamns vackraste kongressal, Tivoli Congress Hall, ett självskrivet alternativ.

Kongressalen kan rymma upp till 2 400 personer och kan användas för alla slags arrangemang, oavsett om du planerar en utställning, konsert, årsstämma, mässa eller något helt annat. Endast fantasin sätter gränserna och oavsett setup hittar vi en lösning.

Kom med in (VR-rundtur)

Vi står redo att hjälpa dig

Om du har en speciell setup i åtanke eller behöver idéer för ditt nästa arrangemang står vi redo att hjälpa dig! Event och arrangemang av denna kaliber kräver mycket planering och en tydlig handlingsplan. Vårt konferensteam har många års erfarenhet från att arrangera stora event och erbjuder expertis inom mötesplanering. Vi hjälper dig med allt du behöver. Hos oss är flexibilitet ett av de viktigaste ledorden, och vi sätter en ära i att skapa just det eventsetup du är ute efter.

Vill du läsa mer?

Skulle du vilja veta mer om vår kongressal, Tivoli Congress Hall, och alla möjligheter inför ert nästa event, så besök Tivoli Congress Centers egen webbplats där du hittar fördjupande information om mötesplatsen.

Läs mer om möjligheterne här!

Kontakta oss i dag

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi ett kompetent konferensteam som står redo att hjälpa dig med allt från sparrning till er mötesplanering, skräddarsydda lösningar och koordinering av hela mötesförloppet från idé till utvärdering. Kontakta oss för att få veta mer.

+45 32684300
info@tivoli-cc.dk