Tivoli Congress Hall

Behöver du extra stor kapacitet till nästa event eller kongress?

I så fall är Köpenhamns vackraste kongressal, Tivoli Congress Hall, ett självklart val.


Perfekt för alla behov

Kongressalen, som rymmer upp till 2 400 personer, kan användas för alla slags arrangemang, oavsett om du planerar ett möte, en kickoff, en utställning, firmafest eller något helt annat. Endast fantasin sätter gränserna och oavsett upplägg hittar vi en lösning.

Vi är redo att hjälpa dig

Vi är redo att hjälpa dig

Om du har ett speciellt upplägg i åtanke eller behöver idéer för ditt nästa arrangemang står vi redo att hjälpa dig! Event och arrangemang av denna kaliber kräver mycket planering och en tydlig handlingsplan.

Vårt konferensteam har många års erfarenhet från att arrangera stora event och erbjuder expertis inom mötesplanering. Vi hjälper dig med allt du behöver. Hos oss är flexibilitet ett av de viktigaste ledorden, och vi sätter en ära i att förverkliga just det upplägg du vill ha.


Vill du läsa mer?

Vill du veta mer om vår kongressal, Tivoli Congress Hall, och alla möjligheter inför ert nästa event? Besök i så fall Tivoli Hotel & Congress Centers egen webbplats där du hittar fördjupande information.

Läs mer om alla möjligheter


Kontakta oss i dag

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi ett kompetent konferensteam som står redo att hjälpa dig med allt från sparrning till er mötesplanering, skräddarsydda lösningar och koordinering av hela mötesförloppet från idé till utvärdering. Kontakta oss för att få veta mer.

Telefon: +45 32684300
E-post: info@tivoli-cc.dk

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner