Photo by: Søren @sld_xx | Source: VisitCopenhagen

Hotellguide över hotell i Köpenhamn

Våra hotell i Köpenhamn

Oavsett vilket av våra hotell du väljer har du möjlighet att få njuta av härliga upplevelser mitt i staden. Upplevelser som andas av stadens speciella stämning och atmosfär, som vi hoppas, kommer att ge dig härliga semesterminnen. Vi gör i alla fall vårt allra bästa för att du ska känna dig som hemma när du bor hos oss och ser fram mot att hälsa dig välkommen på något av våra hotell.

Hotell geografiskt fördelade över tre områden

Kalvebod Brygge

Här hittar du attraktiva Tivoli Hotel som är sammanbyggt med Tivoli Congress Center. Hotellet erbjuder dig en helt unik upplevelse med sin speciella design och sina lyxiga bekvämligheter. Intill hittar du ett av våra smarta och minimalistiska lågprishotell – Wakeup Copenhagen. Här kan du övernatta billigt i moderna och härliga rum med utsikt över Köpenhamn.

Ända nere vid vattnet ligger vårt arkitektritade Copenhagen Island Hotel. Hotellet är ritat av Kim Utzon och har en egen gourmetrestaurang, The Harbour. Området är underbart året runt och fyllt med modern arkitektur och restauranger, och ligger bara ett stenkast från centrum.

Mellan Hovedbanegården och Rådhuspladsen

Övernatta på Imperial Hotel eller The Square Hotel, som båda bjuder på klassisk dansk design och moderna uttryck. Detta är ett område för resenären som vill bo så centralt som möjligt på ett trendigt och stilrent hotell. Unna dig en hotellnatt där tradition möter förnyelser mitt i en storstad som pulserar av liv. 

Området runt Kongens Nytorv

I det här området med klassisk dansk arkitektur kan du övernatta på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel eller Copenhagen Strand. Det här är ett område för den äventyrslystna med en särskild förkärlek för historia och god mat. Här gör sig nämligen historien påmind överallt och det är fullt av gamla fina hus och bra restauranger som kan glädja dina smaklökar.

Övernatta utanför staden men ändå nära Köpenhamn

Endast åtta km norr om Köpenhamn ligger Gentofte Hotel. Med sin moderna kro-atmosfär kan det här hotellet erbjuda några dagars skön avkoppling i en vacker och rofylld miljö. Hotellet ligger ett stenkast från Gentoftesjön där du kan ta dig en morgonpromenad innan du griper dig an dagens övriga semesterupplevelser.

Var vill du övernatta?

Läs mer om alla våra hotell här på denna sida. Boka din vistelse idag och se fram emot en speciell upplevelse i den danska huvudstaden!

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner