Skäm bort dig maximalt på lyxhotell i Köpenhamn

Upplev Köpenhamn från stadens allra bästa sida och bo på ett av Arp-Hansens härliga 4-stjärniga hotell – då kan du avnjuta staden och sedan komma hem till hotellets lyx och bli riktigt bortskämd. Arp-Hansens 4-stjärniga lyxhotell ligger i centrala Köpenhamn med promenadavstånd till stadens mest spännande sevärdheter och det livliga café- och stadslivet. Några av hotellen har till och med en eller flera gourmetrestauranger, som erbjuder dig en god gastronomisk upplevelse i elegant miljö. Service- och komfortnivån är oöverträffad på dessa lyxhotell, och vår kompetenta personal står beredd att hjälpa till med de frågor eller önskemål du kan tänkas ha – kort sagt erbjuder vi dig en enastående hotellupplevelse! Läs om Arp-Hansens 4-stjärniga hotell här Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel och Imperial Hotel.

Boka en alldeles egen svit och få en helt unik upplevelse

För det alldeles särskilda tillfället, eller för er som behöver bli lite extra bortskämda, då är den perfekta lösningen att hyra en helt egen svit. Gör bröllopsnatten alldeles väldigt speciell, eller bjud din hjärtans kär eller bättre hälft på en exklusiv övernattning i en svit på ett av Arp-Hansens lyxhotell. En svit består av två rum – ett vardagsrum och ett sovrum, och sviterna är det absolut mest lyxiga alternativet för en fantastisk övernattning i Köpenhamn. Du kan boka en svit på ett av våra hotell direkt online här på webbplatsen, eller kontakta oss på telefon +45 8030 3045 om du vill ha mer information.

Bo på våra lyxhotell i Köpenhamn

Arp-Hansen erbjuder förstklassiga lyxhotell i Köpenhamn. Med våra hotell är du alltid garanterad ett centralt läge och en lugn och trivsam atmosfär. Alla rum är inredda med läckra designmöbler i en tidlös design som skapar en ljus och behaglig atmosfär. På ett lyxhotell väntar dig en upplevelse utöver det vanliga där du får betydligt mer än en vanlig hotellnatt. Det innebär stora, sköna sängar, läckra produkter för kropp och hår, fantastiska restauranger och endast den bästa servicen från vår kompetenta hotellpersonal. 

Hos Arp-Hansen är det absolut viktigaste att alla våra gäster känner sig välkomna när de checkar in på ett lyxhotell i den dynamiska Köpenhamnsmiljön.
Vi kan garantera att du får en lyxnatt i Köpenhamn när du bor på något av våra unika, lyxiga hotell. Här kan du känna dig som hemma fast du är borta.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner