Administration

Arp-Hansen Hotel Groups huvudkontor

Nybrovej 75
2820 Gentofte, Danmark
Tfn +45 4597 0500

Vår organisation

Organisationsschema
Se vårt organisationsschema

Bokningsavdelning

Behöver du hjälp att hitta just det hotell som ska fullända din nästa vistelse i Köpenhamn eller Aarhus? Arp-Hansen Hotel Group äger totalt fjorton hotell och vandrarhem som alla kan erbjuda något alldeles speciellt vart och ett på sitt sätt – allt från smakupplevelser och utsikt över vattnet till lounger och barnfaciliteter. Oavsett vilket du väljer ser de alla fram mot att hälsa dig välkommen, bädda din säng och servera din frukost under din vistelse i storstaden.

Du är välkommen att ringa eller skriva helt utan förpliktelser till vår centralbokning måndag–torsdag kl. 08.00–16.30 och fredag kl. 08.00-16.00 här: 

Tfn: +45 8030 3045
E-post: book@arp-hansen.dk 

Hann du inte få tag i oss under våra öppettider? Då kan du kontakta det enskilda hotellet direkt. Se kontaktinformation här.

Försäljningsavdelning

Är du på jakt efter ett skräddarsytt, flexibelt och grönt företagsavtal som garanterar dig och dina medarbetare en fast bas, nära möteslokaler, stadens centrum och transport? Vi erbjuder dig och ditt företag ett hotellavtal som matchar dina behov, önskemål och din budget och som du kan anpassa beroende på om den ska gälla för enskilda eller alla våra hotell i Köpenhamn och Aarhus. 

Behöver du veta mer eller få ett oförpliktigande erbjudande är du välkommen att ringa eller skriva till vår försäljningsavdelning här: 

Tfn: +45 4597 0500
E-post: sales@arp-hansen.dk

Du kan läs mer om våra företagsavtal här.

HR-avdelning

Har du frågor om hur det är att arbeta på en av hotellbranschens bästa arbetsplatser är du välkommen att kontakta vår HR-avdelning här: 

Tfn: +45 4597 0500
E-post: hr@arp-hansen.dk

Inköpsavdelning

Har du en produkt eller en tjänst du gärna vill berätta för oss om?Arp-Hansen Hotel Groups inköpsavdelning hanterar på central nivå presentationer och/eller tester av potentiella nya produkter och tjänster, inköps- och samhandelsavtal och tillhörande inköpskontrakt för alla våra hotell.

Vill du få tag på vår inköpsavdelning? Då är du välkommen att kontakta vår inköpschef Jesper Poulsen, här: 

Tfn: +45 4597 0500
E-post: procurement@arp-hansen.dk

Teknisk avdelning

Sitter du med en obesvarad fråga kring säkerheten, till exempel brandövningar och evakuering, på Arp-Hansen Hotel Groups hotell? Eller har du tekniska frågor rörande till exempel underhåll av varmvattenberedare och byte till koldioxidneutrala ljuskällor?

Du är välkommen att kontakta vår tekniska avdelning för att få svar, råd och vägledning. Du kan ringa eller mejla till vår tekniska chef, Jack Hellweg Bengtsson, här:   

Tfn: +45 4597 0500
E-post: jhe@arp-hansen.dk

E-fakturering

Vill du gärna spara pengar på ett miljövänligt sätt? Elektronisk fakturering är bra för alla. Inte bara för dig och för oss på Arp-Hansen Hotel Group, utan även för den gröna naturen som vi alla njuter av att vistas i. 

Genom att använda e-fakturor kan vi reducera kostnaderna, förkorta behandlingstiden, minska antalet fel och hindra fällning av skog och träd. Det betyder därför även att vi och våra tillhörande dotterföretag inte tar emot pappersfakturor. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner