Våra restauranger

Arp-Hansen Hotel Group har nio härliga och helt olika restauranger som bjuder på kulinariska upplevelser – här finns något för alla smaker.

Klicka på de enskilda restaurangerna för mer information. Nedan kan du hitta kontaktinformation samt boka bord.

Brasserie Murdoch's

Rustika lädermöbler och böcker från golv till tak anger tonen för det brittiskinspirerede caféet och brasseriet Murdoch’s Books and Ale. Här kan du avnjuta dagstidningen eller en bra bok över en kopp kaffe, en lättare måltid eller en iskall öl från vår välsorterade bar.

Phoenix Copenhagen

Brasserie Murdoch's Books & Ale
Phoenix Copenhagen

Bredgade 37
DK – 1260 Köpenhamn K
Tel. +45 3395 9200

The Harbour

Njut av utsikten över Köpenhamns hamninlopp samtidigt som du sitter i The Harbours vackra omgivningar och avnjuter restaurangens spännande, internationellt inspirerade meny. På kvällen kan du se stadens ljus tändas från första parkett. Restaurangen erbjuder à la carte-rätter från en internationellt inspirerad meny.

Copenhagen Island

The Harbour
Copenhagen Island

Kalvebod Brygge 53
DK – 1560 Köpenhamn V
Tel. +45 3338 9645

Tivoli Brasserie

Tivoli Brasserie är en modern restaurang som serverar danska och internationella rätter. Menyn är i klassisk brasseriestil och byts ut var tredje månad, så att årstidens råvaror alltid står i centrum. Restaurangen ligger med en utgång till Columbines Have, där det går att låta barnen leka på vår utomhuslekplats.

Tivoli Hotel

Tivoli Brasserie
Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
DK – 1577 Köpenhamn V
Tel. +45 4487 0060

SEA by Kiin Kiin

Njut av atmosfären och de sydostasiatiska rätterna på SEA by Kiin Kiin. Restaurangen har inretts med respekt för det gamla packhuset och kopplingen till Hongkong under 1930-talet är tydlig. Maten som serveras kommer att vara några av de populära klassikerna från Kiin Kiin som à la carte-rätter. 

71 Nyhavn Hotel

SEA by Kiin Kiin
71 Nyhavn Hotel

Nyhavn 71
DK – 1051 Köpenhamn K
Tel. +45 5144 5958

Restaurant Jordnær

Gentofte Hotel har fått Tina och Eric Vildgaard som restauratörer. Eric, som tidigare bland annat har varit på NOMA, står för ett nordiskt och hållbart kök medan Tina skämmer bort gästerna. Jordnær har fått fina recensioner i danska tidningar, bland annat Berlingske, Børsen och Politiken.

Gentofte Hotel

Restaurant Jordnær
Gentofte Hotel

Gentoftegade 29
DK – 2820 Gentofte
Tel. +45 3968 0911

L'Appetito

Ristorante L’Appetito serverar autentisk italiensk mat med utgångspunkt i det traditionella italienska köket och säsongens bästa råvaror – allt lagat från grunden med god kvalitet och till ett bra pris. Restaurangens meny innehåller utsökta italienska specialiteter.

Imperial Hotel

Ristorante L'Appetito
Imperial Hotel

Vester Farimagsgade 9
DK – 1606 Köpenhamn V
Tel. +45 3343 2083

Sticks 'n' Sushi

Sticks’n’Sushi ligger högst upp i Harbour Tower på Tivoli Hotel. Här kan du njuta av stadens bästa sushi tillsammans med en av de bästa utsikterna. Inredningen är annorlunda och spännande med sittplatser i golvhöjd i den japanska avdelningen, beduinsoffor i loungen och stora lädergungor i baren.

Tivoli Hotel

Sticks 'n' Sushi
Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
DK – 1577 Köpenhamn V
Tel. +45 8832 9595

MASH Penthouse

På Tivoli Hotell kan du sätta tänderna i möra biffar: här tillagar och serverar nämligen det populära stekhuset MASH Penthouse varje dag perfekt tillagade köttbitar. Hos MASH går god smak hand i hand med toppkvalitet och elegant inredning.

Tivoli Hotel

MASH Penthouse
Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
DK – 1577 Köpenhamn V
Tel. +45 3313 9300