Sommarfest och firmafest i Köpenhamn

Behöver ni idéer till er firmafest eller sommarfest? Hos Arp-Hansen Hotel Group kan du planera både små och stora fester – med eller utan övernattning. Våra hotellrestauranger erbjuder härliga sommarmenyer och mysig stämning i hjärtat av Köpenhamn.

Här på sidan hittar du idéer till årets firma- och sommarfest. Se våra olika restauranger och kontakta de enskilda hotellen för mer information och bokning. Vi erbjuder festlokaler i Köpenhamn och är öppna för kreativa idéer som kan göra er fest helt perfekt.

sommerfest-i-koebenhavn

Vi skräddarsyr årets sommarfest i Köpenhamn och ger er en helt oförglömlig kväll.

Kontakta Tivoli Congress Center direkt på telefon: +45 4499 0000 eller på info@tivoli-cc.dk om du vill ordna en större sommarfest eller firmafest med plats på upp till 1 000 gäster. Våra duktiga Event Managers tar hand om arrangemanget från start till slut, så att ni kan slappna av och njuta av kvällen. Se översikt över våra hotell!

Årets sommarfest 

Planerar du en sommarfest i Köpenhamn med familj och vänner? Då ska du verkligen överväga våra populära hotellrestauranger som ram för festen. Varje hotell är unikt, och det samma gäller för restaurangerna. Därför är det lätt att hitta något som passar dina önskemål och behov för årets sommarfest. Det handlar om utsökta råvaror, härliga miljöer och ett centralt läge. Allt detta erbjuder vi.

Sommarfest-idéer

Letar du efter idéer till vad årets sommarfest ska innehålla, förutom en god middag i härliga miljöer?

Vi föreslår:

 • Hamnrundtur
 • Besök på Tivoli
 • Segways
 • Go Boat
 • Skumbollskurs
 • Vinprovning
 • Ölprovning
 • Kaffeprovning
 • Rundvisning på Carlsberg
 • Aktiviteter på Refshaleøen eller Halvandet (spökboll, human football, kajak m.m.)
 • Kvällsunderhållning på Wallmans (se vårt paketerbjudande på The Square och Imperial Hotel)

Avsluta dagen på ett av våra hotell, så ger vi er en fantastisk sommarfest i Köpenhamn.

Årets firmafest

Är det en firmafest som ska arrangeras? Den roliga festen som handlar om att ha det kul med kollegorna, äta god mat och njuta av att det är sommar och solsken. Vi hjälper er gärna att planera årets firmafest i Köpenhamn. Festen planerar inte sig själv, och vi lovar att ge er en riktigt bra kväll tillsammans. De nämnda idéerna för en rolig sommarfest kan naturligtvis också användas i samband med ett firmaevenemang. Här rekommenderar vi också starkt en kväll på Wallmans, och som avslutning en övernattning på Imperial Hotel eller The Square på Rådhuspladsen. Kontakta de enskilda hotellen för mer information om vårt paketerbjudande för Wallmans.

Underhållning för firmafest i Köpenhamn

Oavsett sällskapets storlek kan du boka bord på våra hotellrestauranger, där det som sagt också är möjligt att boka övernattningar med frukost. Om ni vill krydda er firmafest med roliga inslag kan vi också hjälpa till, både med idéer och det praktiska.

 

Ni kan också hålla årets julbord eller nyårsfest hos oss!