Letar du efter ett trevligt hotell med frukost?

Nu behöver du inte leta längre, för Arp-Hansen Hotel Groups 10 fina hotell, som alla ligger i centrala Köpenhamn, erbjuder alla en härlig frukost i samband med övernattning.

Läs mer om de bra Bed & Breakfast-erbjudandena här på sidan.

Åk på en weekendresa till Köpenhamn

Köpenhamn är perfekt för en långhelg – staden är en av de minsta huvudstäderna i Europa, men här finns massor att uppleva!

Njut av stadens vackra arkitektur, drick kaffe på ett av dess många mysiga caféer, shoppa på smågatorna i anslutning till Strøget eller besök ett av stadens muséer – till exempel Statens Museum for Kunst eller Nationalmuseet.

Det finns mycket att välja på, och för att få ut maximalt av en Köpenhamnhelg är det viktigt att försäkra sig om en bra utgångspunkt.

Arp-Hansens hotell ligger alla i Köpenhamns centrum, med undantag för Gentofte Hotel, som ligger ca 10 km norr om Köpenhamn i vacker och naturskön miljö. Alla Arp-Hansens hotell erbjuder frukost så du kan få en bra start på dagen i Köpenhamn.

Läs mer om Arp-Hansens Bed & Breakfast-erbjudande

Alla Arp-Hansens hotell erbjuder ett Bed & Breakfast-paket där övernattning och frukost ingår. Det är självklart en bra möjlighet att skämma bort sig lite extra om du till exempel har åkt på en liten minisemester med din älskade.

Boka snabbt och enkelt här på sidan, och njut av en avslappnande vistelse på ett av våra trevliga hotell.