Det behöver inte bli dyrt att semestra i Köpenhamn

Reser du till Köpenhamn med liten reskassa? Du behöver inte bo på vandrarhem utanför Köpenhamn för att få reskassan att räcka till.

På Wakeup Copenhagen, Arp-Hansens nya budgethotell, kan du övernatta mitt i Köpenhamn lika billigt som om du valt ett vandrarhem.

Boka rum redan i dag och se fram emot att få uppleva det vackra Köpenhamn.

Bo modernt och centralt

Arp-Hansens budgethotell Wakeup Copenhagen ligger centralt i Köpenhamn – bara några minuters promenad från Rådhuspladsen och Strøget.

Wakeup Copenhagen är ett nybyggt, stilfullt hotell ritat av den välkände arkitekten Kim Utzon. Hotellet har en stram skandinavisk stil med fokus på rena linjer och modern design.

Wakeup Copenhagen är ett 2-stjärnigt hotell, och rummen kostar därefter. I gengäld har hotellet hög komfortnivå som helt klart kan jämföras med flera av Köpenhamns 3- och 4-stjärniga hotell. Alla rum har platt-TV, trådlöst internet, 160 cm bred dubbelsäng och härligt moderna badrum.

Glöm vandrarhemmet och bo med utsikt över Köpenhamn

Glöm de nedslitna vandrarhemmen och bo i stället på Wakeup Copenhagen, Arp-Hansens härliga budgethotell. Här bor du i ett trivsamt rum på 12 kvm med modernt badrum, gratis trådlöst internet, dubbelsäng och platt-TV med många kanaler att välja mellan.

Du bor med andra ord på ett hotell med hög komfort – och till ett pris som kan konkurrera med priset för vandrarhem. Boka rum på en av de övre våningarna så får du en härlig utsikt över Köpenhamn på köpet!