Bo på exklusivt lyxhotell i Köpenhamn

Arp-Hansen förfogar över några av Köpenhamns läckraste och lyxigaste hotellrum. Oberoende av om du reser ensam, med arbetskamrater, familjen eller av någon alldeles särskild anledning – exempelvis bröllop – kan vi erbjuda exklusiv övernattning på lyxhotell.

Se våra lyxhotell och boka rum redan i dag!

Få en fantastisk upplevelse på lyxhotell i Köpenhamn

Arp-Hansen har flera eleganta 4-stjärniga hotell som gör din hotellupplevelse till något alldeles speciellt. Gemensamt för dessa hotell är att vi här kan erbjuda dig en alldeles enastående service och ytterst luxuösa rum.

Flera av våra lyxhotell har också en eller flera eleganta restauranger där våra gäster kan avnjuta en god frukost, lunch eller middag.

Vi har även ett antal exklusiva konferenslokaler och fina erbjudanden till fördelaktiga priser.

Kontakt oss för att få mer information!

När endast det bästa är gott nog

Söker du efter en helt unik upplevelse, då har Arp-Hansen den rätta lösningen. Arp-Hansen äger ett av Köpenhamns vackraste och lyxigaste hotell – det 4-stjärniga lyxhotellet Hotel Phoenix. Hotel Phoenix ligger i Köpenhamns mest exklusiva kvarter – hotellet ligger i en historisk byggnad och det tar bara några få minuter att promenera till Kongens Nytorv och Amalienborg. Hotellet har 213 vackra och ljusa rum – elegant inredda med inspiration från klassisk Ludvig XVI-stil. Rummen varierar i storlek, allt från standardrum till sviter, som naturligtvis är den yttersta lyxen. Hotellets tre sviter ligger samtliga i husets hörn, vilket ger ljusinsläpp från båda sidor. Sviterna består av både sovrum och vardagsrum och är överdådigt inredda med bland annat jacuzzi.