Billig övernattning i Köpenhamn

Tänker du dig en eller flera övernattningar i Köpenhamn och har en skral reskassa? Trots det kan du faktiskt bo på ett modernt, trendigt och centralt beläget hotell där komfort och prisvänlighet kombineras på ett idealiskt sätt.

Vårt budgethotell Wakeup Copenhagen uppfyller alla dessa behov och är ett bra val oberoende av om du reser ensam, tillsammans med någon annan eller med barnen. Wakeup Copenhagen erbjuder billig övernattning i Köpenhamn utan att för den skull kompromissa med varken kvalitet eller läge.

Bo billigt mitt i staden

Köpenhamn har massor av upplevelser att bjuda på som man inte bör gå miste om även om man inte har den största reskassan. Nu är det möjligt att bo mitt i den pulserande huvudstaden – nära inpå stadens sevärdheter och utan att göra av med hela reskassan på boendet.

Wakeup Copenhagen ligger på Vesterbro, alldeles invid Köpenhamns centrum, men samtidigt något avsides från stadskärnans buller och trafik. Wakeup Copenhagen är ett riktigt bra tips för billig övernattning i Köpenhamn.

Välj vårt moderna budgethotell

Varför bo långt utanför stadskärnan eller på ett hotell eller vandrarhem som inte har någon vidare standard?

Wakeup Copenhagen är ett nytt 2-stjärnigt budgethotell som utan problem kan jämföras med de komfortnivåer som många av Köpenhamns 3- och 4-stjärniga hotell har att erbjuda. Hotellet är byggt i en stram och skandinavisk stil med design av Kim Utzon, och ligger på promenadavstånd från bl.a. Tivoli, Rådhuspladsen och Strøget.

Hela interiören är ny och fräsch och alla rum har trådlöst internet, platt-TV och härliga badrum. Hotellet erbjuder dessutom en av stadens bästa utsikter. Boka rum på en av de översta våningarna och njut av den härliga utsikten över Köpenhamn.