Övernatta i hjärtat av Köpenhamn

Ta en titt på Arp-Hansens hotell på denna sida och hitta ditt favorithotell för att ordna med en perfekt övernattning i Köpenhamn. Området omkring Kongens Nytorv vibrerar av historia, liv och romantik, och möjligheterna att verkligen fullända upplevelsen hittar du på Arp-Hansens hotell i kvarteret.

Hitta ditt favorithotell

Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel och Copenhagen Strand har alla 3 rent unika lägen och är inrymda i historiska byggnader, och tack vare detta har de också en verkligt speciell stämning att bjuda på som ger en extra dimension till ditt besök i Danmarks huvudstad.

Alla hotell erbjuder frukostbuffé, god service och skön övernattningskomfort i högkvalitativa sängar som ger dig möjlighet att vakna upp, fylld av ny energi.

Upplev stadens stämning alldeles utanför knuten på hotellet

Runt Kongens Nytorv kan man såväl vinter som sommar uppleva Köpenhamn från den allra vackraste sidan. Nyhavns restauranger och barer har ett alldeles eget liv och en atmosfär där både turister och lokalbefolkning finner glädje i tillvaron.

I början av kanalen vid Kongens Nytorv hittar du kanalrundtursbåtarna, som tar med dig på en färd runt staden och berättar samtidigt om dess historia – från vattnet sett.

Köpenhamns största shoppingstråk startar även detta vid Kongens Nytorv och går hela vägen ned till Rådhuspladsen. I den ände som ligger närmast Kongens Nytorv hittar du de mest exklusiva varumärkena. Från Kongens Nytorv kan du även se Det Kongelige Teater.

Se fram emot att övernatta i Köpenhamn och boka ditt hotel redan i dag.