Tänker du åka till Köpenhamn på minisemester?

Köpenhamn är oöverträffat som resmål för en minisemester med din älskling, familjen eller vännerna. Övernatta på ett av Arp-Hansens hotell i centrum av Köpenhamn och upplev den härliga atmosfären under några dagar.

Staden har många vackra och mysiga stadsdelar där du kan gå på upptäcktsfärd. Ta en promenad i någon av de fina parkerna, njut av en kanalrundtur och se staden från vattnet, ät lunch i Nyhavn, shoppa på smågatorna mellan Kongens Nytorv och Kultorvet och gå på operan på kvällskvisten – för att bara nämna några få av de möjligheter som står till buds under en minisemester i Köpenhamn .

Årstider och aktiviteter i Köpenhamn

Köpenhamn har mycket att bjuda på under loppet av ett år. Oberoende av när du väljer att åka på minisemester till Köpenhamn kan du alltid hitta något nytt att uppleva.

Njut av de vackra parkerna när de är snötäckta och passa på att handla de dyraste märkena under januarirean, se det senaste modet under Köpenhamns modeveckor i februari och augusti, se våren knoppa fram under maj när du springer maraton, lyssna på sommarens Jazzfestival i hela staden. '

Augusti bjuder på många olika evenemang: gatufester i de mindre stadsdelarna, Gay Parade-fester i hela staden, Fair Trade-festival i Fælledparken med gratis konserter och Copenhagen Cooking.

Passa dessutom på och ta med familjen på halloweenfirande under höstlovet och var med på den populära internationella dokumentärfilmsfestivalen: Cph:Dox i november.

Köpenhamn har en ganska precis lagom storlek, och oberoende av vilket av Arp-Hansens hotell du väljer att bo på är det enkelt att ta sig runt i staden.

Arp-Hansen erbjuder centrala övernattningsmöjligheter

Du kan välja att bo nära intill Rådhuspladsen och Tivoli, tätt inpå Nyhavn och Amalienborg eller i närheten av Vesterbro, Islands Brygge och Christianshavn.

Om du gärna vill uppleva den norra delen av Köpenhamn och och bo lite utanför staden har du möjlighet att boka rum på Gentofte Hotel.

Köpenhamn har goda transportmöjligheter, så du kan enkelt ta dig runt med tunnelbana och buss. Vill du lite längre utanför staden avgår S-tåget åt alla håll från Nørreport-stationen.

Vill du gärna uppleva staden utan att vara beroende av kollektivtrafiken kan du hyra en cykel och snabbt och lätt ta dig runt på egen hand.

Se vårt urval hotell i Köpenhamn, som täcker dina behov oberoende av hur du tänker dig din minisemester i Köpenhamn.