Minisemester med kompisarna i Köpenhamn

Åk på minisemester med dina vänner till Köpenhamn och övernatta i centrum med Arp-Hansen Hotel Group. Sov som en dröm och upplev en stad fylld av trevligheter, upplevelser och skönhet.

Staden har små mysiga, undanskymda krogar i de flesta stadsdelar blandat med läckra gourmetrestauranger, konstbiografer och högkvalitativa övernattningsmöjligheter.

Årets gång i Danmarks huvudstad

Spännande konstutställningar och kulturarrangemang pågår året runt i Köpenhamn och kan fullända den perfekta minisemestern för dig och dina vänner och samtidigt skänka er både inspiration och ny energi.

De olika stadsdelarna erbjuder varje månad speciella och trevliga evenemang, shoppingmöjligheter, mysiga caféer och avslappnande parker som alla har en alldeles egen doft och atmosfär.

Nattlivet i Köpenhamn har allt från exklusiva cocktailbarer som t.ex. Karel Van Mander i de historiska lokalerna på Lille Kongensgade till festliga frukostvärdshus som Café Guldregn på Oehlenschlægersgade på Vesterbro.

Boka en minisemester med kompisarna genom Arp-hansen Hotel Group

Hos Arp-Hansen Hotel Group kan du övernatta på ett skönt hotell med kvaliteten i topp i hjärtat av Köpenhamn. Du kan välja att bo på ett hotell i den historiska stadsdelen intill Nyhavn och Amalienborg eller på ett av hotellen på Vesterbro, som också ligger väldigt centralt och har mängder av bra matställen och och fashionabla butiker att erbjuda.