Njut av stora kulturupplevelser i Köpenhamn

Danmarks huvudstad Köpenhamn är säte för många olika kulturupplevelser – allt från de stora uppsättningarna på Det Kongelige Teater och operan till intima spelningar på stadens många små mysiga scener.

Besök Köpenhamn och upplev den dynamiska stämningen i storstaden med de många möjligheterna. Arp-Hansen Hotel Group har 10 vackra hotell i centrala Köpenhamn, så du kan vara säker på att bo där det händer saker, och vi kan komma med ännu flera specialerbjudanden som gör din semester ännu roligare.

Hotellerbjudande med Tivolipaket

En tur till Tivoli är en rolig upplevelse för hela familjen, och med vårt speciella Tivolierbjudande har det blivit ännu enklare och billigare att bjuda familjen på Tivoli i Köpenhamn.

Det kvittar vad du gillar bäst – fritt fall i Det Gyldne Tårn, den äventyrliga Flygande Kofferten eller helt enkelt vill ha en härlig dag tillsammans med familjen – med Tivolipaketet får du en skön upplevelse i Danmarks bästa nöjespark.

Efter parkbesöket står ett trevligt rum och väntar på er i ett av Köpenhamns bästa lägen, inklusive frukost.

Med ett Tivolipaket får du övernattning i dubbelrum på ett av våra trevliga hotell, entrébiljett till Tivoli (så att ni kan smita förbi köerna) plus en delikat frukostbuffé.

Vi kan också erbjuda ett Tivolipaket inklusive åkpass, som ger fri tillgång till alla åkattraktioner. Kontakta oss om du vill ha mer information om våra fina erbjudanden – eller boka direkt här på sidan.