Romantisk helgsemester i Köpenhamn

Köpenhamn är en vacker och romantisk stad som passar perfekt för en riktigt romantisk weekendresa. Oberoende av om ni är nyförälskade eller varit tillsammans en längre tid är en romantisk helg en härlig chans att avnjuta varandras sällskap utan att störas av vardagens plikter och sysslor.

På flera av våra hotell erbjuder vi ”parterapi”, som ser till att ni blir speciellt omhändertagna och bortskämda under er vistelse. Hitta en helg som passar er och beställ er romantiska weekend redan i dag!

Besök ett av våra romantiska hotell

Flera av våra hotell är speciellt romantiska, både vad gäller läge och stämning. Bo i hjärtat av det gamla Köpenhamn och njut av de vackra och romantiska omgivningarna.

Flera av våra hotell ligger i området runt Kongens Nytorv med Nyhavn och Det Kongelige Teater som grannar. Detta är en verkligt stämningsfull och stillsam stadsdel som trots detta är en högst påtaglig del av Köpenhamns pulserande storstadsliv.

Hotel Phoenix, Copenhagen Strand och 71 Nyhavn Hotel ligger i denna stadsdel och är samtliga 3- eller 4-stjärniga hotell, där komforten ligger i topp.

Njut av en helg i Köpenhamn och njut av varandra på ett helt nytt sätt.

Romantiska upplevelser

Bo på ett av våra romantiske och mysiga hotell så har ni ert basläger på rättan plats när ni ska ut och uppleva Köpenhamn. Oberoende av under vilken årstid din besöker staden finns mängder av möjligheter till romantiska upplevelser.

Vår och sommar är något helt speciellt i Köpenhamn – folk drar sig utomhus till trottoarcaféerna, och alla stadens parker och grönområden står i full blom. Ta en promenad längs stadens gamla kanalbankar, ta en romantisk tripp till Tivoli eller köp en god picknickkorg och njut av en solig dag på Kastellet – Köpenhamns gamla fästningsverk som i dag fungerar som en av stadens vackra gröna oaser.

Besöker ni Köpenhamn om hösten eller vintern finns också många möjligheter till särskilt romantiska upplevelser – ta S-tåget och åk lite norrut för att promenera i den vackra Dyrehave just när marken är täckt av höstens gyllene och röda löv. Ni kan också ta er en kopp varm choklad på ett av de många mysiga caféerna innan ni beger er ut på någon av stadens skridskobanor.

När ni är färdiga nöjda med er utforskning av staden kan ni lugnt återvända till den vackra och romantiska omgivningen på ett av våra romantiska hotell. Boka er romantiska weekendvistelse online redan i dag!