Olika hotell, olika stilar

Ska du åka till Köpenhamn, och har du lust att bo bra och centralt?

Arp-Hansen har 11 hotell med centralt läge i Köpenhamn samt ett hotell strax norr om Köpenhamn i ett lugnt område.

Hotellen går från 2-stjärniga till 4-stjärniga och är byggda och inredda i olika stilar. Välj själv om du vill bo trendigt och modernt eller i klassisk, traditionell stil – du kan helt säkert hitta ett hotell som passar dig.

Se stilguiden med våra olika hotell nedan.

Moderna och trendiga hotell

Gillar du modern skandinavisk design och strama linjer, då är våra hotell Imperial, The Square, Copenhagen Island och Wakeup Copenhagen något för dig. Alla ligger mitt i city eller några få minuters promenad från centrum, och de har alla en trendig och modern design.

Oberoende av om du reser privat eller i arbetet, och om du reser ensam, med en partner och/eller med barn är dessa hotell en modern och trendig upplevelse. Imperial Hotel, The Square och Copenhagen Island är samtliga 4-stjärniga hotell med allt som det innebär.

Wakeup Copenhagen är vårt nybyggda 2-stjärniga budgethotell som erbjuder god grundläggande service samt trevliga och moderna rum.

Du har också möjlighet att anordna konferenser i våra moderna och trendiga miljöer. Kontakta Arp-Hansen och få mer information om vilka möjligheter som finns.

Hotell i traditionell stil

Föredrar du kanske att bo på ett mer traditionellt och klassiskt inrett hotell?

Arp-Hansens hotell Phoenix Copenhagen, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel och 71 Nyhavn Hotel är samtliga inredda i traditionell stil.

Copenhagen Strand och Gentofte Hotel är eleganta, 3-stjärniga hotell som erbjuder god service och funktionella rum med klassisk inredning.

Phoenix Copenhagen är ett av våra lyxigaste hotell, 4-stjärnigt deluxe, och inrett i en stil inspirerad av Versailles på Ludvig XVI:s tid.

71 Nyhavn Hotel ligger i ett av de gamla packhusen i Nyhavn och har inretts i en mjuk, vacker och klassisk stil som passar det gamla huset. Hotellet har dessutom en vacker utsikt över Köpenhamns hamn.

Vi erbjuder naturligtvis också möjligheter att anordna möten/mindre konferenser i elegant och klassisk miljö på dessa hotell.