Pin it

Bed and breakfast i Köpenhamn

Ska du till Köpenhamn, och letar du efter ett trevligt hotell med frukost, då har Arp-Hansen lösningen för dig. Bo på ett av våra eleganta hotell och avnjut din frukost på någon av våra trevliga restauranger.

Paketerbjudandet du söker heter ”Bed & Breakfast” och inkluderar övernattning och en mumsig frukostbuffé. Sedan är du beredd att gripa dig an med det vackra Köpenhamn!


Romantisk bed and breakfast i Köpenhamn

Överraska din älskade eller bättre hälft med en romantisk bed and breakfast -vistelse i Köpenhamn, så kan ni njuta både av varandra och den härliga storstaden.

Checka in på ett av våra trevliga hotell och få en extra romantisk och lyxig upplevelse. Frukostbuffé ingår i priset – ni behöver bara sätta er till rätta och njuta av friden, vi tar hand om resten.
1 dag i Köpenhamn

Arp-Hansen har också lösningen om du bara är i Köpenhamn under en kväll eller dag.

Njut till exempel av en konsert i Parken, en kväll på operan, Tivoli, Det Kongelige Teater eller någon annan av huvudstadens stora attraktioner och övernatta på ett av våra hotell. Vi serverer en delikat frukostbuffé i en av våra trevliga restauranger – allt du behöver göra är att sätta dig till rätta och njuta.

Vårt Bed & Breakfast-erbjudande ger dig ett trevligt och bekvämt Köpenhamnsbesök, oberoende av om du reser för dig själv, med familjen eller kollegorna. Erbjudandet gäller självklart också om du övernattar på hotellet mer än en natt.