Pin it

Varför bo på ett 4-stjärnigt hotell?

Vill du uppleva en vistelse i en härligt luxuös omgivning i hjärtat av Köpenhamn och uppvaktas av kompetent hotellpersonal som gör sitt absolut bästa för att ge dig god service?

En eller flera nätter på det 4-stjärniga hotellet Phoenix Copenhagen är en upplevelse som verkligen kan rekommenderas både till dig som reser privat, till affärsresenärer och för den som ska ordna med något alldeles speciellt, t.ex. bröllop eller stor fest.

Få en unik upplevelse på Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen är ett 4-stjärnigt lyxhotell med 213 vackra rum och 7 eleganta sviter för en extra exklusiv touch.

Alle rum och sviter är ljust och vackert inredda med inspiration från Versailles och Ludvig XVI:s tid.

Phoenix Copenhagen har en lång historia som går flera hundra år tillbaka, och hotellet var under många år adelns och kungafamiljens förstahandsval för inkvartering av nobla gäster.

Efter omsorgsfull restaurering återuppstod hotellet som den sägenomspunne fågel Fenix 1991 med en stil som är helt trogen byggnadens historiska rötter.

På Phoenix Copenhagen är servicenivån hög, och vår personal uppmärksammar minsta detalj och lägger sig vinn om att uppfylla våra gästers önskemål.

Därför kan du alltid känna dig säker på att få en luxuös upplevelse på Phoenix Copenhagen.

Phoenix Copenhagen ligger i Köpenhamns centrum

När du bor på Phoenix Copenhagen bor du både lyxigt och centralt.

Hotellet ligger en historisk byggnad på Bredgade – mitt i Köpenhamns mest exklusiva kvarter och bara några få minuters promenad från bland annat Kongens Nytorv, Nyhavn och Amalienborg.

Bredgade är en väldigt vacker gata där du bland annat hittar Marmorkyrkan – ett av Köpenhamn främsta kännetecken, och Bredgade löper dessutom ned till Kongens Nytorv där du hittar Det Kongelige Teater och Nyhavn.

Det finns även goda shoppingmöjligheter i området som lockar med såväl internationella exklusiva märken som mindre danska designbutiker.