Bo på ett av våra fina 3-stjärniga hotell i Köpenhamn

Tänker du dig till Köpenhamn?
Arp-Hansen har flera fina 3-stjärniga hotell centralt i Köpenhamn, där du får ett bra service till bra pris – det ger dig en verkligt bra utgångspunkt när du ska uppleva vår vackra huvudstad Köpenhamn. Läs mer om våra 3-stjärniga hotell här på sidan.

Bra pris och bra läge

Arp-Hansen har tre fina 3-stjärniga hotell, varav två ligger i centrala Köpenhamn och det tredje något norr om Köpenhamn, i Gentofte, i lugn och naturskön miljö. Copenhagen Strand ligger i det eleganta och exklusiva område vid Kongens Nytorv – ett av Köpenhamns knutpunkter, där klassiska sevärdheter som Nyhavn, Det Kongelige Teater och Strøget alla ligger inom räckhåll för ett fåtal minuters promenad.
Gentofte Hotel ligger i vackra huslängor ca 8 km norr om Köpenhamn. Här bor man nära både skog och strand, och det är enkelt att såväl buss som tåg till centrala Köpenhamn.

Mötes- och konferenslokaler

Vi erbjuder mötes- och konferenslokaler på de flesta av våra hotell, och det gäller även våra 3-stjärniga hotell.  Även Copenhagen Strand har en liten möteslokal med utrymme för 8-10 personer. Inredningen här har fått ett mer maritimt anslag som går i stil med hotellet i övrigt. Gentofte Hotel har möteslokaler med kapacitet för upp till 100 personer. De många möteslokalerna erbjuder många möjligheter både när det gäller bordsmöblering och användning av grupprum. Lokalerna har just renoverats, och ger ett mycket modernt och ljust intryck.