Trendigt 2-stjärnigt hotell med hög komfort

Även om man reser till Köpenhamn med en inte alltför stor reskassa ska man i alla fall kunna bo trevligt och centralt. Det är i vad Arp-Hansen anser, och det är också därför vi har byggt budgethotellet Wakeup Copenhagen, som kombinerar trendig design och hög komfort med ett bra läge och billigt pris. Wakeup Copenhagen är ett 2-stjärnigt hotell, men rumskomforten kan utan vidare jämföras med den som finns hos vissa av Köpenhamns 3- och 4-stjärniga hotell. Hotellet är byggt i stram skandinavisk stil av den välkände arkitekten Kim Utzon, och alla rum har luftkonditionering, platt-TV, trådlöst internet, moderna badrum och 160 cm bred dubbelsäng.

Läge, läge, läge.

Varför bo i förorten när du har möjlighet att bo mitt i hjärtat av Köpenhamn och ändå klara budgeten? Wakeup Copenhagen kombinerar låga priser med ett fantastiskt läge mitt i Köpenhamns centrum – bara några minuters promenadväg från Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli och många andra av stadens sevärdheter. Vill man nu uppleva genuin köpenhamnsk storstadsstämning, då måste man också bo mitt i staden, där tempot är högt och där allt det man vill uppleva finns. När det gäller en bra hotellupplevelse är alltså ordet ”Läge” det absolut viktigaste, och Wakeup Copenhagen erbjuder ett förträffligt läge mitt i staden. Wakeup Copenhagen ligger på det trendiga Vesterbro där du hittar mängder av caféer, restauranger, designbutiker och gallerier. På bara några få minuter kan du befinna dig mitt i Köpenhamns pulserande centrum, och även där hittar du naturligtvis mängder av butiker, caféer och spännande sevärdheter.

Bo på det moderna 2-stjärniga Wakeup Copenhagen

Wakeup Copenhagen är det givna valet om du vill uppleva Köpenhamn till en lägre kostnad – här bor du mitt i staden på ett coolt och trendigt hotell som definitivt inte kompromissar med komforten. Oberoende av om du reser ensam, med familjen eller en större grupp har Wakeup Copenhagen en lösning som passar. Boka rum redan i dag eller kontakta oss om du vill ha mer information!