Höstlov i Köpenhamn - Erbjudande på hotellvistelse med Tivoli-besök

Tänker du fira höstlov i Köpenhamn? 
Vi har satt ihop ett erbjudande där Tivolis Halloween-tema ger både barn och vuxna en härlig upplevelse.

Här har du med andra ord den perfekta minisemester för både familjer och par – inte bara barnen förtrollas av Tivolis nöjen och härliga dekor, även de vuxna lär bli imponerade, och de kan ju dessutom njuta av läcker mat, avslappning och vacker miljö på hotellet.

Vad ingår i hösterbjudandet?

Hotellpaketet innehåller övernattning och frukostbuffé på ett av våra 10 hotell, centralt belägna i den danska huvudstaden, samt entré till fantastiska Tivoli som just under höstlovet (27 oktober till 2 november) iför sig sin mest skräckinjagande kostym med fågelskrämmor, pumpor och allt annat som hör en äkta Halloween-stämning till.

Lugn och ro på hotellet kombinerat med kusligheter och nöjen på Tivoli, och självklart det vackra Köpenhamn alldeles inpå: här finns alla ingredienser för en härlig tripp över sundet.

Ni slipper dessutom köa till Tivoli-entrén eftersom biljetten i paketet ger er tillgång till snabbentrén.

Hösterbjudande:

Upplev Halloween på Tivoli under höstlovet

Att ägna höstlovet åt Halloween har blivit till tradition på Tivoli, och i år har de hittat på ännu flera kusligheter än tidigare med nyheter som exempelvis Hotel Scary, Monster Night Out-paraden och nya häxföreställningar.

Här finns också pumpagubbar, scary-skumbollar och mycket annat för de minsta, medan större barn och ungdomar kan passa på att ha riktigt kul efter klockan 17, då bland annat Smøgen (Gränden) öppnas – och det är inget ställe för den lättskrämde. Till synes helt vanliga människor förvandlas plötsligt till ruggiga monster som springer runt med motorsågar och mycket annat.

Självklart har alla attraktioner och bodar öppet så att man kan prova på allt det roliga, och restaurangerna bjuder på spännande höstmenyer.

Boka online

Vill ni också vara med om härliga Halloween-ruskigheter på Tivoli, passa på att beställa vårt övernattningserbjudande här på sidan. Använd bokningsformuläret längst upp. Erbjudandet gäller alla våra hotell, så ni behöver bara välja var i Köpenhamn ni helst vill bo.

Har ni frågor kan ni alltid kontakta Arp-Hansen Hotel Group på telefon +45 8030 3045 eller via e-post book@arp-hansen.dk. Annars nöjer vi oss helt enkelt med att med glädje hälsa er välkomna under höstlovet vecka 44.