Minisemester med familjen i Köpenhamn

Köpenhamn är det givna resmålet om du vill ha ett litet avbrott från vardagen och ta med hela familjen på en familjevänlig minisemester.

Staden har många barnfamiljer, och är därför väl anpassad både för barnvagnar och Christiania-cyklar som gör det möjligt att ta sig runt på sightseeing i hela Köpenhamn.

Köpenhamn har många trevliga lekplatser som passar hela familjen, bland annat Blegdamsremisen, lekplatserna i H.C. Ørstedsparken och Naturcenter Vestamager.

Dessutom har ni möjlighet att ta en liten paus på ett trevligt café och dricka en kopp latte eller varm choklad i en av de många trevliga parkerna för att liksom sätta pricken över i för den idealiska minisemester för hela familjen.

Köpenhamn passar även de större barnen

Är barnen för stora för barnvagnar och lekplatser finns mycket annat att hitta på. Ta er till exempel till Zoologisk museum, där du bl.a. kan ta barnen med dig till forntiden och titta på den jättelika mammuten eller valskelettet.

Är barnen av den nyfikna typen finns mycket att hämta på Eksperimentariet där den märkliga världen kan utforskas. Hitta mer inspiration till Köpenhamns möjligheter under sevärdheter.

Övernattning som passar hela familjen

Övernatta på ett av Arp-Hansen Hotel Groups många hotell.

Efter en trevlig dag tillsammans är sinnena fyllda av nya intryck, och då är det viktigt att ha ett bra huvudkvarter i form av ett trevligt ställe för övernattning.

På våra många hotell erbjuder Arp-Hansen övernattning som passar perfekt för era behov och ser till att skapa en härlig minisemester för hela familjen i Köpenhamn.