Fars dag ska firas

Vet du inte vad du ska ge din pappa i fars dagspresent? Här är en riktigt bra presentidé till honom som förtjänar det bästa på fars dag. De hemgjorda presenterna är fina och personliga, och de köpta är ofta roliga eller praktiska. Ge en upplevelse i fars dagspresent och njut av tiden tillsammans med hela familjen på ett av våra fina hotell i Köpenhamn. Upplevelsepresenter till honom som har allt kan vara en fin överraskning på fars dag.

När är det fars dag i Danmark? 5 juni, som också är Danmarks nationaldag.

Presentidéer till honom

Är din pappa en köttätare med stort K? Då kommer han helt säkert tycka om att sätta tänderna i en stor och saftig biff på MASH Penthouse i Tivoli Hotel:

 

Stämningen är alltid på topp, och utsikten är definitivt något att skryta med. Ge din pappa en övernattning på Tivoli Hotel och boka bord på restaurangen på tolfte våningen, så kommer inte ett öga att vara torrt.

Världens bästa pappa

Som sagt är alla olika, och därför har vi en uppsjö av olika hotell att välja mellan när du ska hitta en fin present till din pappa. Välj mellan: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial HotelThe Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand och Gentofte Hotel. Se alla hotellfasader i galleriet nedan och boka här på sidan om du redan vet vilket hotell din pappa kommer att älska.