Fira semester i Köpenhamn på ett av våra familjevänliga hotell

Köpenhamn är en spännande stad och dessutom ett väldigt lämpligt resmål för barnfamiljer. Det finns massor att uppleva för både barn och vuxna, och tack vare stadens rimliga storlek blir den enkel att ta sig runt i.

På Arp-Hansens 10 hotell i Köpenhamn gör vi vårt bästa för att tillmötesgå barnfamiljer, och det det är ofta möjligt att få två rum bredvid varandra om barnen är tillräckligt stora för att bo i ett eget rum. Läs mer om våra familjevänliga hotell här på sidan.

Få kvalitetstid med familjen – åk till Köpenhamn på semester

Har ni behov av att komma bort från vardagen lite grann och få till en smula kvalitetstid tillsammans, som familj, då är Köpenhamn det perfekta resmålet. Det finns massor att göra i Köpenhamn, och oberoende av om barnen är små eller tonåringar kan ni få många fantastiska upplevelser tillsammans i Danmarks vackra huvudstad.

Ta till exempel med barnen till Tivoli, Zoologisk Have, Den Blå Planet eller det spännande interaktiva muséet Experimentarium. Ta med tonåringarna på en shoppingutflykt längs Strøget och titta på någon av de senaste filmerna på en av Köpenhamns stora biografer.

Arp-Hansens familjevänliga hotell ligger centralt i Köpenhamn på promenadavstånd från många av stadens spännande sevärdheter och med goda transportmöjligheter till de som ligger lite utanför stadskärnan.

Läs mer om Arp-Hansens familjeerbjudanden

Alla Arp-Hansens familjevänliga hotell kan erbjuda ett speciellt familjepaket där övernattning för upp till 4 personer (2 vuxna och 2 barn) i ett dubbelrum och en god frukost på hotellet ingår.

Har ni tonåringar som är stora nog att bo i eget rum kan ni få ett extra hotellrum med frukost till specialpris. I många fall är det också möjligt att boka två rum med anslutande dörrar – dvs. två sammanhängande rum.

Läs mer om priser och erbjudanden på de enskilda hotellens webbplatser.