Har ni lust att uppleva Köpenhamn på ett alldeles särskilt sätt?

Ge familjen en helt unik upplevelse genom att bo på vårt familjehotell Tivoli Hotel som är Köpenhamns första temahotell.

På Tivoli Hotel finns både milt temaanstrukna rum och 20 temarum med kraftig inspiration från Köpenhamns välbekanta nöjespark Tivoli. Dessa rum ger en helt unik Tivoliupplevelse, ända från det ögonblick man kliver in – och det går självklart hem framför allt hos barnen.

Service

Tivoli Hotel har mängder av aktiviteter att erbjuda hela familjen. Bland annat erbjuder vi inomhuspool, fitnesscenter och Skybar på tolfte våningen.

Utanför hotellet finns ett stort grönområde som vi kallar Columbines Have. Här hittar du gräsmattor och sköna blomrabatter och den perfekta platsen för en välförtjänt vilostund.

Det finns gratis trådlöst internet på hela hotellet, och på alla rum finns TV med barnkanal och en speciell Tivolikanal med information och erbjudanden från Tivoli.

Upplev Tivoli och resten av Köpenhamn

Tivoli Hotel är den perfekta startpunkten för en familjesemester i Köpenhamn. Tivoli Hotel är ett familjehotell som gör hotellvistelsen till något utöver det vanliga.

Tivoli har öppet i hela sommaren, under halloween (när skolorna har höstlov) och under julen. Förutom en mängd av åkattraktioner har Tivoli också Fredagsrock och konserter i Glassalen att erbjuda.