Ta med dig familjen till Köpenhamn och bo på ett av våra familjehotell

Köpenhamn är en spännande storstad med massor av aktiviteter för hela familjen. Välj att bo på ett av våra 10 hotell mitt i Köpenhamn och som är både familjevänliga och har hög komfort.

Boka rum redan i dag så har ni försäkrat er om en god utgångspunkt för ert Köpenhamnsbesök!

Ge hela familjen en upplevelse i Köpenhamn

Köpenhamn har mängder av spännande upplevelser för hela familjen. Några exempel är Zoologisk Have, Tivoli och Experimentarium i Hellerup, strax norr om Köpenhamn

Eller ta med tonåringarna på shoppingtur i stadskärnan, här finns alla möjligheter att hitta kläder som faktiskt är coola. Arp-Hansens hotell har perfekta lägen i centrala Köpenhamn, vilket gör att alla stadens aktiviteter ligger inom bekvämt räckhåll.

Sätt familjen i centrum

Arp-Hansen sätter familjen i centrum på våra familjevänliga hotell som alla ligger i centrala Köpenhamn, 5 minuters promenadväg från Rådhuspladsen eller Kongens Nytorv.

Välj själv om ni vill bo på ett mysigt litet hotell eller ett större, modernt hotell med trendig loungestämning, Arp-Hansen har något för alla. Vi erbjuder dubbelrum till specialpris så att hela familjen kan njuta av sin storstadssemester till ett bra pris.

Om barnen är stora nog att sova i eget rum kan vi erbjuda ett extra hotellrum med frukost till specialpris. Kontakta oss för mer information om våra familjehotell!