Konferenslokaler i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group är Köpenhamns största hotellkedja och har ca 22 % av rumskapaciteten i Köpenhamn. Alla våra hotell är bra belägna – tio av hotellen ligger i centrala Köpenhamn, medan Gentofte Hotel finns ca 10 km norr om Köpenhamns centrum i gröna, natursköna omgivningar.

Alla våra hotell har utmärkta konferenslokaler som kan uppfylla de flesta behov för både stora och små företag. Kapaciteten går från de mindre konferenslokalerna med plats för ca 10 personer på Copenhagen Strand, upp till den största av konferenslokalerna som finns på Imperial Hotel och rymmer hela 200 personer.

För konferenserna i storformat har vi byggt det stora Tivoli Congress Center som har kapacitet för möten och konferenser samt andra typer av arrangemang med upp till 4 000 deltagare.

Konferens med övernattning

Ska ni anordna ett möte, en konferens eller kanske någon form av julevenemang i Köpenhamn kan Arp-Hansen Hotel Group hjälpa till att hitta rätt lokaler för era planer.

Vi kan naturligvis erbjuda övernattning i samband med möten och konferenser, och vi har hela tiden en rad olika erbjudanden på unika konferensupplevelser i Köpenhamn.

Några erbjudanden gäller samtliga hotell, medan andra enbart gäller ett av dem. Läs mer om våra olika erbjudanden och tilläggspaket eller kontakta oss om du vill ha mer information.