Copenhagen Cooking 2019

Sugen på att besöka årets upplaga av matfestivalen Copenhagen Cooking? Nio dagar späckade med över 150 evenemang och arrangemang som hyllar den danska matglädjen och den nordiska matkonsten. Matfestivalen börjar fredagen den 23 augusti och pågår till söndagen den 1 september 2019. För dig som älskar mat och vill smaka på några av de nyaste trenderna från det nordiska köket är Copenhagen Cooking ett måste.


Obs! Programmet för 2019 offentliggörs i juni/juli. Temat för matfestivalen 2016 var "Breaking the New", och det betydde att Copenhagen Cooking-festivalen bjöd på annorlunda och helt unika smakupplevelser samt de nyaste trenderna inom mat och gastronomi. "Breaking the New" hyllade den utveckling som har skett på matscenen under de senaste femton åren. Runt 100 000 matentusiaster brukar delta och staden förvandlas till en fest med den bästa mittpunkten: MAT!

Matlagningsfestival för matentusiaster

Är det första gången du ska på festivalen Copenhagen Cooking? Då kan vi berätta att du under festivalen får möjlighet att smaka på och uppleva det väsentliga inom den nordiska matkulturen. Med så många arrangemang på så kort tid kan det vara en bra idé att titta igenom de guider som Copenhagen Cooking har skapat för ändamålet.

Ät gott – sov gott

Copenhagen Cooking-festivalen ger dig tio dagar med full bespisning till riktigt bra priser. Flera av arrangemangen är helt gratis, och du kan strosa runt och ta för dig av snacks och smakprover från de bästa råvarorna. När du har ätit dig mätt är det också viktigt att få en god natts sömn. Det kan du få på våra centrala hotell i Köpenhamn, där du också har gångavstånd till årets Copenhagen Cooking-arrangemang.

Håll utkik efter våra erbjudanden i nyhetsbreven och se Dagens lägsta pris för den absolut bästa (och billigaste) hotellupplevelsen. Godnatt! Och sov gott!


Dagens lägsta pris

Dagens lägsta pris

Är priset avgörande, samtidigt som du inte vill kompromissa med standarden? Då är det här det perfekta erbjudandet för dig.