Pin it

Copenhagen Cooking 2016

Ska du med på årets upplaga av matfestivalen Copenhagen Cooking? 10 dagar med mer än 150 evenemang och arrangemang som hyllar den danska matglädjen och den nordiska matkonsten. De tio dagarna sträcker sig från fredag den 19 till söndag den 28 augusti 2016, så om du älskar mat och vill smaka på några av de nyaste tendenserna från det nordiska köket är Copenhagen Cooking verkligen något för dig.


2016 är temat för matfestivalen "Breaking the New", och det betyder att Copenhagen Cooking-festivalen bjuder på annorlunda och helt unika smakupplevelser samt de nyaste tendenserna inom mat och gastronomi. "Breaking the New" hyllar den utveckling som har skett på matscenen under de senaste 15 åren. Ungefär 100 000 matentusiaster brukar delta och staden förvandlas till en fest med den bästa mittpunkten: MAT!

Matlagningsfestival för matentusiaster

Är det första gången du ska på festivalen Copenhagen Cooking? Då kan vi berätta att du under festivalen får möjlighet att smaka på och uppleva det väsentliga inom den nordiska matkulturen 2016. Med så många arrangemang på så kort tid kan det vara en bra idé att titta igenom de guider som Copenhagen Cooking har skapat för ändamålet.

Här kan du till exempel välja "Street Dinners", "Fem gratis upplevelser", "Världskök", "Till sjöss" eller "Biff och öl", som var och en ger dig en bra överblick över vilka arrangemang och evenemang inom dessa teman som du kan välja mellan. Och det finns många fler! Även för den kräsne väntar härliga matupplevelser. Ät gourmetmat under bar himmel, laga mat tillsammans med välkända kockar och få inspiration till nya, spännande rätter med bra råvaror.

Ät gott – sov gott

Copenhagen Cooking-festivalen ger dig tio dagar med full bespisning till riktigt bra priser. Flera av arrangemangen är helt gratis, och du kan strosa runt och ta för dig av snacks och smakprover från de bästa råvarorna. När du har ätit dig mätt är det också viktigt att få en god natts sömn. Det kan du få på våra centrala hotell i Köpenhamn, där du också har gångavstånd till årets Copenhagen Cooking-arrangemang.

Håll utkik efter våra erbjudanden i nyhetsbreven och se Dagens lägsta pris för den absolut bästa (och billigaste) hotellupplevelsen. Godnatt! Och sov gott!


Dagens lägsta pris

Dagens lägsta pris

Är priset avgörande, samtidigt som du inte vill kompromissa med standarden? Då är det här det perfekta erbjudandet för dig.