Pin it

Om Arp-Hansen

Arp-Hansen Hotel Group består av privatägda och centralt belägna hotell: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, Grand Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel och Wakeup Copenhagen-hotellen. Arp-Hansen Hotel Group täcker ca 22 % av hotellkapaciteten i Köpenhamn och har dessutom över 100 mötes- och konferenslokaler.

Arp-Hansen Hotel Group bygger ett nytt Wakeup-hotell som ligger mitt i centrala Århus. Det nya hotellet har 315 rum på M.P. Bruuns Gade och förväntas vara klart för öppning i början av 2017.

I och med det nya hotellet har koncernen totalt 3.700 rum i Köpenhamn och Århus.

Under sommaren 2017 räknar Arp-Hansen Hotel Group med att starta koncernens första vandrarhem, Steel House Copenhagen. Ambitionen är att skapa Köpenhamns härligaste lyxvandrarhem med en rå atmosfär i enastående format, unik centralt läge och med gemensamma faciliteter i särklass.

Koncernens mål är: Att vara en av de bästa i branschen när det gäller kvalitet och service samt tillfredsställdhet hos gäster och medarbetare.

Koncernens strategi är följande: Utveckla och bedriva spännande hotellprojekt.

Koncernens filosofi är: Unika byggnader – unika lägen – unika hotell på de bästa adresserna.

Koncernens värdegrund är följande: Tillit – närvaro – vilja till nyskapande.