Gentofte Hotel

Inget går upp mot natursköna omgivningar och plats för fördjupning. På vårt rofyllda och historiska hotell i Gentofte – endast några få minuters bilresa från Köpenhamn – kan du se fram mot unika mötesupplevelser i vackra omgivningar, där ni kan få inspiration till nya kreativa affärsidéer eller stärka samarbetet med en teambuildingdag.

Vi har ett brett urval av möteslokaler med flera sittningsalternativ och plats för upp till 100 mötesdeltagare och vi erbjuder såväl mötespaket som skräddarsydda lösningar. Behöver ni övernatta kan ni även boka våra charmiga hotellrum.

Kapacitetsöversikt

Få överblick över de många mötesmöjligheterna på Gentofte Hotel.

Ladda ner

Ute efter ett mötespaket?

Vi erbjuder er två priser per mötespaket. Det översta priset anger priset på mötespaket förutsatt att mötesdeltagare även övernattar på hotellet i samband med mötet. Det nedersta priset anger priset på mötespaket där mötesdeltagare inte övernattar på hotellet. Rumspriser är inte inkluderat i priserna nedan.

Endagsmöte

  (mötesdeltagare övernattar)  (mötesdeltagare övernattar inte)

Endagsmöte

Förmiddagsfika innan mötet börjar

Läcker lunch inkl. kaffe*

God eftermiddagsfika

Isvatten och choklad i lokalen hela dagen

Fri tillgång till kaffe och te hela dagen

Halvdagsmöte

  (mötesdeltagare övernattar)
  (mötesdeltagare övernattar inte)

Halvdagsmöte

Möteslokal till exempel från kl. 09.00–12.00 eller kl. 12.00–17.00

Fri tillgång till kaffe och te

Isvatten och choklad i lokalen

Förmiddags- eller eftermiddagsfika med frukt, bröd och juice

Läcker lunch inkl. kaffe*

Konferensdygn

Kontakt för pris

Konferensdygn

Isvatten och frukt

Fri tillgång till kaffe och te

Förmiddagsfika

Läcker lunch inkl. kaffe*

Eftermiddagsfika

Övernattning i något av våra vackra rum inkl. frukostbuffé

*För medlemmar i Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ENLI gäller att mat i samband med möten på Gentofte Hotel levereras av extern leverantör och inte av hotellets restaurang, Restaurant Jordnær. Vi vill även göra dig uppmärksam på att lunch och kvällsmenyn serveras i en av hotellets samlingslokaler och inte i restaurangen. Menyn erbjuds måndag till lördag för minst 15 personer och max 50 personer. Det kan förekomma undantag, så kontakta oss gärna för närmare information.

Behöver du en skräddarsydd lösning?

Håll ditt möte i någon av våra toppmodernt utrustade möteslokaler, som inramas av vår charmiga hotellbyggnad med rötter ända tillbaka till 1600-talet. Endast 5 minuters promenad från hotellet hittar du idylliska Gentofte Sø, som är som gjord för att få ingå i din mötesdag – framförallt under sommarhalvåret. Oavsett vilka tanker och idéer du har så står vårt duktiga och erfarna bokningsteam redo med sin expertis på området mötesplanering. De hjälper dig från början till slut så att ni får en unik mötesupplevelse.

Kontakta oss redan idag och få sparrning inför ditt nästa möte:

+45 3968 0911
gentoftehotel@arp-hansen.dk