Pin it

Ordna möten i Köpenhamn

Arp Hansen Hotel Group kan erbjuda olika mötes- och konferensanläggningar i Köpenhamn.

Arp-Hansen Hotel Group äger hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell i Gentofte ca åtta km norr om Köpenhamn. Alla hotell är unikt inredda med särskilt fokus på detaljer och hotellets historia och närmiljö.

Hotellens konferensresurser varierar från 10 till 2 400 personer, och alla resursbehov kan därmed täckas. Det går självklart att övernatta på hotellen efter avklarat möte.

Unika hotell med professionella mötesanläggningar

Arp-Hansen Hotel Groups hotell är inredda på olika sätt och uppfyller därmed olika behov och önskemål.

Dels har vi de 'gamla' hotellen som till exempel Phoenix Copenhagen, som är inrett i renässansstil, Gentofte Hotel som är inrett med respekt för hotellets historia som adelns favorittaverna och Copenhagen Strand som båda är inredda i maritim stil med hänsyn tagen till hotellens långa historia som packhus längs hamnkanten.

De nya hotellen är Copenhagen Island och Tivoli Hotel, som är byggda 2006 respektive 2010 och som har supermodern och trendig inredning. Hotellen The Square och Imperial Hotel är byggda i funkisstil 1961 respektive 1958, men är idag modernt och stilrent inredda med fokus på skandinavisk design.

När det gäller konferensanläggningarna går hotellens stil och inredning igen i möteslokalerna, vilket innebär att vi kan erbjuda lokaler i såväl klassisk som modern stil. Alla möteslokaler är naturligtvis försedda med det allra senaste inom AV-utrustning.

Från intima möten till stora bolagsstämmor

Arp-Hansen Hotel Groups hotell klarar alla tänkbara mötes- och konferensbehov – allt från de minsta, intima mötena till större konferenser och bolagsstämmor.

Tivoli Congress Center som ligger invid Tivoli Hotel har kapacitet för 5 500 personer och passar väl för de allra största evenemangen. Läs mer om Arp-Hansen Hotel Groups många möteslokaler.