Pin it

Ordna möten i Köpenhamn

Hos Arp Hansen Hotel Group erbjuder vi olika mötes- och konferenslokaler runtom i Köpenhamn.

Våra hotell har förstklassiga lägen i centrala Köpenhamn och vi har även ett separat hotell i Gentofte ca 8 km norr om Köpenhamn. Alla hotell är unikt inredda med stort fokus på detaljer där man lyft fram hotellets historia och närmiljö.

På hotellen med mötes- och konferensfaciliteter varierar kapaciteten från 10 till 2 400 personer vilket innebär att vi kan tillmötesgå alla mötesbehov. Självklart går det att övernatta på hotellen när mötet är över. Vill du sätta lite extra guldkant på mötesdagen? Lyxa till det med en läcker övernattning på något av våra många hotell som en skön avslutning på mötesdagen.

Unika hotell med professionella mötesanläggningar

Hotellen i Arp-Hansen Hotel Group är inredda på olika sätt och kan därmed alltid uppfylla våra gästers olika behov och önskemål.

Dels har vi de ”gamla” hotellen som exempelvis Phoenix Copenhagen, som är inrett i renässansstil, Gentofte Hotel, som är inrett med respekt för hotellets historia som adelns favorittaverna, och Copenhagen Strand, som är inrett i maritim stil med hänsyn tagen till hotellens långa historia som packhus vid hamnen.

Bland de nya hotellen har vi Copenhagen Island och Tivoli Hotel, byggda 2006 respektive 2010, som erbjuder en supermodern och trendig inredning. Hotellen The Square och Imperial Hotel är byggda i funkisstil 1961 respektive 1958, men är idag modernt och stilrent inredda med fokus på skandinavisk design.

När det gäller konferensanläggningarna går hotellens stil och inredning igen i möteslokalerna, vilket innebär att vi kan erbjuda lokaler i såväl klassisk som modern stil. Alla möteslokaler är naturligtvis försedda med det allra senaste inom AV-utrustning.

Från intima möten till stora bolagsstämmor

Arp-Hansen Hotel Groups hotell klarar alla tänkbara mötes- och konferensbehov – allt från de minsta, intima mötena till större konferenser och bolagsstämmor.

Tivoli Congress Center som ligger invid Tivoli Hotel har kapacitet för 5 500 personer och passar väl för de allra största evenemangen. Läs mer om Arp-Hansen Hotel Groups många möteslokaler.