Pin it

Konferenslokaler i särklass i centrala Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group har tio hotell med unikt inredda och välutrustade konferenslokaler i Köpenhamn som kan uppfylla alla tänkbara behov inför konferenser med 10–4 000 deltagare.

Vi erbjuder mötespaket av olika typer och finns alltid till hands för att skräddarsy ett erbjudande som passar för just er. Vi har kontinuerligt ett antal erbjudanden på unika konferensupplevelser i Köpenhamn – observera dock att vissa av dem endast gäller enskilda hotell. En del av hotellen erbjuder både dags- och heldagsmöten samt möjligheten att hyra flera lokaler i ett och samma hotell.

Konferenslokaler och övernattning

Fördelen med att anordna konferens på ett av Arp-Hansen Hotel Groups hotell är att ni har övernattningsmöjligheter nära inpå.

Allt det viktiga finns på plats, och ger dessutom goda möjligheter att uppleva allt staden har att erbjuda om man väljer att stanna ytterligare en dag.

Hotellen ligger i tre olika stadsdelar i centrala Köpenhamn, och alla ger härliga möjligheter att känna på stadens puls och dynamik på nära håll.

Vart och ett av hotellen har sin helt unika charm och utstrålning och kan bidra till en speciell inramning för er konferens – så passa på att fråga vår personal till råds om ni har valt ett speciellt tema för ert evenemang.

Om ni behöver många rum och goda parkeringsmöjligheter har flera av våra hotell tillgång till ett stort antal parkeringsplatser. Kapaciteten är olika för olika hotell, och ni är därför välkomna att kontakta oss för att få mer information och erbjudanden som gäller just det aktuella hotellet.