Pin it

Konferens och övernattning i Köpenhamn

Ska ni anordna möte, konferens, årsstämma eller annat företagsevenemang i Köpenhamn? Arp-Hansen Hotel Group erbjuder eleganta och professionella mötes- och konferenslokaler på 6 hotell i centrala Köpenhamn och på Gentofte Hotel, ca åtta km norr om Köpenhamn.

Med en kapacitet på allt mellan 10–5 500 mötesdeltagare kan Arp-Hansen Hotel Group erbjuda lösningar för såväl små, intima möten som stora evenemang och bolagsstämmor.

Det är dessutom smidigt och bekvämt att övernatta hos Arp-Hansen Hotel Group i samband med att möten eller konferenser anordnas – läs mer här på sidan.

Arp-Hansen Hotel Group – för både små intima möten och stora konferenser

Arp-Hansen Hotel Group har hotell med mötesanläggningar i centrala Köpenhamn och ett hotell i Gentofte, strax norr om Köpenhamn.

Även om alla hotell ingår i Arp-Hansen Hotel Group är de alla unikt inredda med respekt för det enskilda hotellets läge och historia.

Hotellen Copenhagen Strand och The Square kan erbjuda möteslokaler för de små, intima mötena med 10–20 deltagare.

Copenhagen Island, Gentofte Hotel, Phoenix Copenhagen och Imperial Hotel kan erbjuda lösningar för möten med 40–200 deltagare, medan Tivoli Hotel & Congress Center kan erbjuda konferensanläggningar för de allra största arrangemangen med upp till 5 500 deltagare.

Övernatta på hotellet efter mötet eller konferensen

Om ni håller ett heldagsmöte mellan klockan 8–23, en flerdagsutbildning eller helt enkelt har en lång resa framför er efter mötet kan det vara en bra lösning att övernatta på samma hotell där mötet gick av stapeln.

Arp-Hansens hotell är av hög kvalitet och ligger på centrala Köpenhamnsadresser.
Kontakta de enskilda hotellen om ni vill ha mer information, eller boka konferensanläggningar och övernattning online på hotellens egna webbsidor.