Pin it

Ordna med konferens i en stilfull och professionell miljö

Arp-Hansen Hotel Group kan erbjuda stilfulla och professionella mötes- och konferensanläggningar på 8 unika hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell i Gentofte, åtta km norr om Köpenhamn.

Arp-Hansens hotell ligger på några av Köpenhamns mest centrala och attraktiva adresser, och är därför det givna valet när man väljer att ordna med möte, bolagsstämma eller konferens i Köpenhamn.

Unika mötesplatser i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group äger några av Köpenhamns mest attraktiva hotell, och vart och ett av dem är unikt inrett med respekt för omgivningen och byggnadens historia.

De nybyggda hotellen Tivoli Hotel och Copenhagen Island är moderna och stilrena, medan de äldre hotellen som t.ex. har Phoenix Copenhagen en mer traditionell, klassisk stil – men har naturligtvis alla moderniteter man kan önska sig. Alla hotell har mötes- eller konferenslokaler i samma stil som själva hotellet.

Arp-Hansens hotell kan tillgodose alla tänkbara behov av möteslokaler – allt från de minsta mötena med färre än 10 deltagare till större möten eller konferenser med upp till 200 deltagare.

För de absolut största evenemangen är Tivoli Hotel & Congress Center ett gott val – här finns utrymme för 5 500 gäster, och det går också att kombinera mötet med övernattning på det moderna och lyxiga Tivoli Hotel.

Mötespaket efter behov

Väljer ni att ha möte eller konferens på ett av Arp-Hansen Hotel Groups hotell kan ni också utnyttja ett av våra attraktiva mötespaket. Ett mötespaket är ett färdigkomponerat paket som utöver lokalhyra och hyra av A/V-utrustning också inkluderar förplägnad i form av lunch, kaffe/te m.m.

Vi erbjuder både dags- och heldagsmötespaket, och det går självklart också att få ett skräddarsytt erbjudande om inget av våra färdiga paket passar era behov exakt.