Tänk utanför ramarna – använd staden i ditt möte

Köpenhamn erbjuder massor av spännande aktiviteter som du kan låta utgöra en del av din mötesdag. Här ger vi dig ett par tips på hur du kan involvera staden i ditt möte, skapa unika mötesupplevelser och låta de innovativa tankarna få fritt spelrum i den pulserande metropolen. 


Tips 1: Bege er till Tivoli

Ta med mötesdeltagarna och besök sagolikt spännande Tivoli, där de vackra omgivningarna bäddar för nya kreativa input. Gemensamma upplever, som en åktur i Dæmonen, fungerar alltid bra för att stärka lagandan medan en promenad runt den av vacker blomsterprakt färgsprakande nöjesparken kan få nya idéer att blomstra. En given avslutning på dagen om mötet går av stapeln på exempelvis The Square, Imperial Hotel eller Tivoli Hotel & Congress Center.

Tivoli ligger dessutom nära centralstationen och Rådhuspladsen, så ni har både transportmöjligheter och matupplevelser  på nära avstånd. 

Tips 2: En inspirerande promenad genom det gamla Köpenhamn

Storslagna Kongens Nytorv och pittoreska Nyhavn ligger strax runt hörnet från både Copenhagen Strand och Phoenix Copenhagen. 

Ta en paus från mötet och gå ut en sväng . Låt den friska luften bidra med nytt syre till hjärnan och insup de inspirerande intrycken från stadsbilden. Njut av en promenad bland de monumentala, historiska byggnaderna på Kongens Nytorv och fortsätt längs den stämningsfulla kanalen och de färggranna husen i Nyhavn.

Enligt vår erfarenhet har möten kombinerade med upplevelser ute i det fria en positiv effekt på kreativiteten och en walk’n’talk i närområdet är en given möjlighet till just det. 

Tips 3: Känn vinden i håret vid Köpenhamns kanaler

Att njuta av vågornas brus och se solens strålar skimra som små diamanter i vattnet är upplevelser som ger oss alla ny energi. På vårt designhotell Copenhagen Island och sagolika Tivoli Hotel & Congress Center har du vattnet som granne. 

Ta en paus vid vattnet eller avsluta dagen med en härlig båttur genom Köpenhamns kanaler, där du får uppleva staden ur ett nytt och vackert perspektiv. 

Du kan även hyra cyklar på hotellet så att ni tillsammans kan se Köpenhamns på två hjul. En teambuildingquiz under färden kan också vara en kul aktivitet.