Mycket mer än bara ett möte

Odla ambitionerna – skörda vinsten. Tillsammans skapar och utför vi de önskemål du har inför ert nästa möte eller event. Hos Arp-Hansen Hotel Group vet vi att det är varje enskild liten detalj som gör ett möte unikt och framgångsrikt. Spara tid och bekymmer med ett skräddarsytt möte hos oss där vi hjälper dig att toppa mötesupplevelsen och skörda frukterna även från de alla högst belägna grenarna. 


Ditt skräddarsydda möte

Den unika lokalen. Den unika adressen.

Håll ditt möte på Köpenhamn bästa och mest centrala adresser. Vi erbjuder unika mötesplatser i lika så unika lokaler och adresser i den pulserande metropolen.


Massor av expertis. Många års erfarenhet.

Alla bitar är lika viktiga när man lägger pussel. Det känner ett bra team bakom varje framgångsrikt event väl till.

Vi lyssnar på dina tankar, låter dem ta form i något konkret och kryddar det hela med vår expertis. Resultatet: Lugn och ro som skänker en skön magkänsla.  


Bra mat ger ett bra möte.

Goda idéer spirar när magen är full. Eller … Vi vet i alla fall att hungriga mötesdeltagare inte är ”the way to go”. Därför ser vi till att servera nyttig och läcker förtäring med utgångspunkt från säsongens bästa råvaror. Har du speciella önskemål anpassar vi oss självklart efter dessa.  


Inga svettiga handflator. Vi fixar tekniken.

Det är aldrig kul när tekniken krånglar. Därför har vi allt den medarbetare på plats som kan bistå dig med teknisk assistens. Behöver du en särskild teknisk setup kan vi även ordna detta.


Du står i centrum. Vi är med från början till slut.

Vi vill gärna skapa en så unik och trygg mötesupplevelse för dig och dina deltagare som överhuvudtaget är möjligt. Därför värnar vi om den höga servicen och närvaron både före, under och efter mötet. Vi är med hela vägen, från planering till exekvering. 


Har du någon fråga du behöver få svar på?

Ring eller mejla oss i så fall – vi är redo att hjälpa dig. 

Telefon: +45 4597 0500
E:post: conference@arp-hansen.dk