Pin it

Skräddarsy möten i Köpenhamn

Hos Arp-Hansen Hotel Group har vi möjlighet att skräddarsy ditt möte helt efter dina önskemål och behov. Drömmer du om ett möte eller event utöver det vanliga är vi redo att hjälpa dig att göra ditt arrangemang helt unikt. Det kan handla om allt från lokalens möblering, en walk n' talk-aktivitet, läcker mat eller kanske ”bara” ett tilläggsköp till mötespaketet.

Alla komponenter som kan bidra till att höja stämningen under mötet och göra det ännu mer unikt

Inspirerande inramning

Hos Arp-Hansen Hotel Group finns mycket att välja på, och vi värnar om hotellens individualitet och särprägel. I våra unika byggnader med olika unika lägen erbjuder vi inspirerande inramning och och möteslokaler i Köpenhamn som kan bidra till att främja mötets innehåll och budskap. Det kan till exempel äga rum på Phoenix Copenhagen i lokaler med prägel av guldåldern, på Copenhagen Island i eleganta lokaler med utsikt över Köpenhamns hamn eller kanske längst upp på The Square mitt på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Är ni på jakt efter stora men samtidigt centrala lokaler är Tivoli Hotel & Congress Center rätt val för er. I Tivoli Congress Hall finns det plats för 2 400 personer och i de övriga 54 möteslokalerna och hörsalarna finns det plats för allt mellan 4 och 450 personer. Den totala kapaciteten är på 6 000 personer. De flesta av våra lokaler är flexibla. Vi ger er gärna tips och råd om hur lokalerna kan möbleras för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för mötet.

Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

Centrala lägen i Köpenhamn

Med våra centrala lägen i Köpenhamn är det upplagt för att kombinera mötet med en walk n’ talk-aktivitet genom Nyhavn eller till Amalienborgs slott. Eller varför inte ta en cykeltur över Bryggebroen till Amager Fælled eller till hippa Vesterbro? Möjligheterna är många. Alla mötesplatser har cyklar till uthyrning.

Utmärkt catering med möjlighet till ytterligare tillköp

Under ert möte blir ni bortskämda med smakliga bufféer från början till slut. Våra restauranger är mycket noga med att variera urvalet så att det finns något för alla smaker. Det är dessutom möjligt att göra mötet till något alldeles extra genom att köpa till de många olika tillägg vi har att erbjuda. Prova till exempel en popcornmaskin på Tivoli Hotel eller en smakrik, uppfriskande smoothie på Imperial Hotel.

Gröna möten

Alla Arp-Hansen Hotel Group-hotell är miljöcertifierade av Green Key.
Läs här vad vi gör för miljön.

Konferensteam

Våra konferensteam på hotellen är experter på sina egna hotell, och hjälper gärna till med att hitta rätta lösningen för just ert möte, oavsett om det gäller ett traditionellt möte eller ett skräddarsytt arrangemang. Våra konferensteam kan kontaktas på det aktuella hotellet, och kontaktinformation finns på hotellets egen hemsida.

Kontakta vårt centrala konferensteam

Det går även att kontakta vårt centrala konferensteam som har en samlad överblick över alla möteslokaler inom koncernen. Här räcker det med ett telefonnummer och en e-postadress till alla hotell.

Arp-Hansen Hotel Group


Nybrovej 75
DK–2820 Gentofte
Tel. +45 4597 0500
conference@arp-hansen.dk

Arp-Hansen Hotel Group