Möten & konferenser i Köpenhamn

Hos Arp-Hansen Hotel Group värdesätter vi olikhet framför strömlinjeformning. Därför är inget möte på något av våra många olika mötesplatser i Köpenhamn och Gentofte det andra likt. En sak är dock säker: Håller du ditt möte hos oss får du ett toppläge i staden, vi skräddarsyr ditt event efter dina behov och vi är med dig från börja till slut. Vi erbjuder bland annat mötespaket, skräddarsydda lösningar, förplägnad, teknisk assistans och har lokaler som rymmer allt från 2–2 400 deltagare. 


Unika mötes- och konferensplatser

En kreativ inramning inspirerar till nya idéer, tankeströmmar och teamutveckling. Enklare än så blir det inte. Vi förfogar över sju unika mötesplatser i sju unika lägen, där vi odlar olikhet framför enhetlighet.

Se styrkan i våra olikheter

Centralt i Köpenhamn

Vi ger dig Köpenhamns bästa adresser nära sevärdheter, gastronomi och bra transportmöjligheter. Håll ditt möte, event eller din kongress hos oss och njut av att staden ligger direkt utanför hotellets dörrar.  

Se styrkan i våra lägen

Den personliga värden

Närvaro, service och expertis är tre kärnvärden som märks när du arrangerar ett möte hos oss. Vi är med dig från början till slut. Hos oss ligger fokus på det personliga mötet – både för dig och dina mötesdeltagare.

Se styrkan i vårt engagemang

Skräddarsy möten

Det är ditt möte – därför är det också dina önskemål och behov som står centrum. Berätta om dina idéer för oss eller låt oss utforma ditt möte gemensamt. Flexibilitet är vårt slagord, vi kan hantera alla typer av event.

Se styrkan i vår lyhördhet

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer info eller vid förfrågning! Vi är redo att hjälpa dig. 

Telefon: +45 4597 0500
E-post: conference@arp-hansen.dk