Steel House Copenhagen

En vistelse på Steel House Copenhagen är perfekt för dig som uppskattar sömn i lyxklass och vibbar från kulturmetropolen New York – till lågpris.

2017 flyttade Steel House Copenhagen in i en industriell glasbyggnad med roströd inramning. Byggnaden kom även att bilda ramverket för ett helt nytt koncept som tillgodoser det som nutida gäster förväntar sig av ett modernt vandrarhem. Det vill säga ett koncept för dig och andra gäster som vill ha en lyxig atmosfär för en billig peng. Som vill sova nära storstadens brus men samtidigt ha möjlighet att uppleva den på låg ljudnivå nattetid. Och för gäster som inte vill avstå från trivsam hemkänsla och vardagens små glädjeämnen, såsom hemlagad mat, gratis Wi-Fi, hobbys och mysstunder.

Rum för god sömn – och givande samtal

Steel House Copenhagen är ett lyxvandrarhem på Vesterbro, vars blomstrande kulturliv och mångfald av smakupplevelser har resulterat i att området gjort sig känt som Köpenhamns hippaste stadsdel. Efter en fullspäckad dag av upplevelser i storstaden kan du dra dig tillbaka till oss och njuta av vandrarhemmets inbjudande miljö, som verkligen fångar essensen hos den råa New York-stilen.

Hotellets betonggjutna väggar mjukas upp av ljusa träpaneler och möbler, kuddfyllda lädersoffor och en sprakande brasa i den öppna spisen. Hotellet får även liv av myllret av gäster som samlas i det gemensamma köket och vid poolen ... eller slår sig ner i loungen med en specialöl i handen innan de rör sig ut för att uppleva Köpenhamns spännande nattliv.

Har du lust att uppleva den urbana stämningen? I så fall ser vi fram mot att välkomna dig på Steel House Copenhagen.