MASH öppnar på toppen av Tivoli Hotel & Congress Center

När utbyggnaden av Tivoli Hotel & Congress Center är klar kommer MASH Penthouse att slå upp portarna på toppen.

Från den 15 oktober kan du njuta av en perfekt tillagad stek på MASH Penthouse, som öppnar på tolfte våningen i den nya delen av Tivoli Hotel & Congress Center. En perfekt avslutning efter en mysig semesterdag, ett affärsmöte eller en konferens i Köpenhamn.

”Arp-Hansen Hotel Groups samarbete med MASH är den perfekta alliansen mellan två rutinerade aktörer i Köpenhamns turistnäring. Tillsammans skapar vi en ny mötesplats för turist- och konferensgäster i Köpenhamn”, säger Arp-Hansen Hotel Groups VD Dorte Krak om samarbetet.

På MASH går den gastronomiska och sensoriska upplevelsen hand i hand. Det stämmer bra överens med de värden som Tivoli Hotel & Congress Center står för. Här är en hotellvistelse inte bara en hotellvistelse och en konferens inte bara en konferens. Varje liten detalj är omsorgsfullt genomtänkt för att gästen ska få bästa möjliga upplevelse – och samma sak gäller på MASH.


Inne i restaurangen finns det plats för 90 gäster. När vädret tillåter går det även att sitta ute på terrassen, där ytterligare 60 gäster kan njuta av en god biff medan de blickar ut över Köpenhamns skyline.

Den nya restaurangen blir ett spännande tillskott till Tivoli Hotel & Congress Centers nuvarande restaurangutbud i form av Tivoli Brasserie och Sticks’n’Sushi.