Arp-Hansen Hotel Group korar årets receptionist-, kock- och servitörselev 2015

Den 16 mars tävlade receptionister, kockar och servitörer om titeln årets receptionist-, kock- och servitörselev 2015 i Arp-Hansen Hotel Group. Koncernens eleganta Tivoli Congress Center stod för femte året i rad värd för den storslagna händelsen.

Receptionister från koncernens hotell och kock- och servitörselever från samtliga à la carte-restauranger; Brasserie Murdoch på Phoenix Copenhagen, Pakhuskælderen på 71 Nyhavn Hotel, The Harbour på Copenhagen Island, Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center och Le Patron på Gentofte Hotel deltog i tävlingen.


Det var många fjärilar i magen och mycket spänning i luften när vinnarna skulle utses. Nu var den stora dagen inne efter flera månaders intensiva förberedelser, skriftliga prov, rollspel i lobbyn, produktkunskapstest och en tuff dag i Tivoli Hotel & Congress Centers kök. De som var inbjudna till studenternas gourmetmiddag och fått ta plats vid de kreativt dukade borden var elevernas anhöriga samt koncernens samarbetspartner och leverantörer. Hela kvällen kunde de följa den febrila aktiviteten som pågick i köket på den stora skärmen i kongresscentret.

Juryn för receptionisterna bestod av Tine Bredmose, Leo Birdi och Tom Boye som utsåg:

Årets receptionistelev:
Marianne S. Petersen från 71 Nyhavn Hotel

Juryn som bedömde servitörselevernas kunskaper var Merete Kudsk, Jacob Kocemba och Jørn Steen Larsen. Valet föll på:

Årets servitörselev:
Sandra Plum från Phoenix Copenhagen

I juryn för kockelever satt Irene Mai Vos, Søren Gericke och Bjarne Bremme, som enades om vinnaren:

Årets kockelev:
Jonas Svensson från Copenhagen Island

Tävlingen är en del av Arp-Hansen Hotel Groups elevskola. Den ger alla elever ett extra kompetenslyft under sin elevtid i samband med sin praktik på företaget och sin teoretiska utbildning på Hotel- og Restaurantskolen.

Läs mer om Arp-Hansen Hotel Groups här


Med vänliga hälsningar
Malene Friis
Koncernchef, drift


ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Nybrovej 75
DK-2820 Gentofte
Tel. +45 4597 0500
arp-hansenhotelgroup@arp-hansen.dk
www.arp-hansen.se