Nytt lyxigt vandrarhem öppnar sommaren 2017

Arp-Hansen Hotel Group, Köpenhamns största hotellkedja med mer än 3 700 rum och 100 möteslokaler fördelat på 12 hotell på de bästa platserna sätter än en gång nya standarder för övernattning i Köpenhamn.

Koncernen har precis köpt och tagit över Dansk Metals före detta huvudkontor på Nyropsgade bara ett stenkast från Vesterport station med utsikt över sjöarna. Ombyggnaden är redan i full gång, och under sommaren 2017 planerar vi att öppna koncernens första vandrarhem Steel House Copenhagen  med ambitionen att skapa Köpenhamns härligaste lyxvandrarhem med en rå atmosfär i enastående format, unik centralt läge och med gemensamma faciliteter i särklass.

Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Det New York-inspirerade Steel House Copenhagen sätter en ny och spännande standard för dagens stadsvandrarhem. Ramarna är industri-elegans som skapar den rätta miljön med rötter i råa element, mjuka strukturer och en rustik inredning. Tillsammans med multiminimalistiska linjer ger det glödande Steel House Copenhagen dig en bra anledning till att luta dig tillbaka i de omfattande och ojämförliga miljöerna som du hittar på det nya stadsvandrarhemmet på Nyropsgade. Den urbana känslan knyter ihop alltihop till ett hem som kan vara ditt när du besöker Köpenhamn.

Bland handplockade möjligheter kommer du på Steel House Copenhagen bl.a. att kunna uppleva:

  • Gemensamma miljöer
  • Café och bar
  • Självbetjäningskök
  • Gym och pool
  • Viloområde
  • ...och mycket mer!
Steel House Copenhagen - hangout

Pris från 125 DKK per person per säng

Steel House Copenhagen kommer att ha totalt ca 1 150 sängplatser fördelat på

  • 253 rum
  • 64 2–sängsrum
  • 54 4–sängsrum
  • 135 6–sängsrum

Vi ser fram emot att hälsa alla välkomna till en ny och annorlunda boendeform i Köpenhamn – där både unga resenärer, familjer med barn, mor- och farföräldrar med barnbarn, föreningar från landet och den resvana, coola och internationella vandrarhemspubliken tillsammans kommer att skapa liv och atmosfär inom de både mysiga och snygga ramarna på Steel House Copenhagen...

 

Få mer information och boka säng eller rum redan nu genom att kontakta oss.

Vi lovar att du kommer att bli nöjd!

Steel House Copenhagen - Cafe & Bar


ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Dorte Krak
Vd

 

Vandrarhemsinformation och bokning
Steel House Copenhagen
c/o Arp-Hansen Hotel Group
Nybrovej 75
DK-2820 Gentofte
Tel.: +45 8030 3045

book@arp-hansen.dk
www.steelhousecopenhagen.com/da