Boka en gratisnatt

När du tjänat ihop 5 000 poäng kan du använda dem till en gratisnatt i ett standardrum för en eller två personer inklusive frukost.*

Gratisnätter i Superior- eller Executive-rum kostar 10 000 respektive 15 000 poäng. Det går inte att använda bonuspoäng för att uppgradera rumstypen för redan betalade bokningar.

Obs! Bokning av gratisnatt förutsätter att önskat hotell har lediga rum . Det är endast ett begränsat antal rum per hotell som är avsatta för gratisnätter. Om alla rummen är upptagna kan du i stället välja att betala för din bokning som vanligt.

*Observera att 71 Nyhavn Hotel inte erbjuder standardrum, men du får fortfarande gärna boka en gratisnatt i hotellets andra rumskategorier till en högre poängkostnad.

Så här bokar du en gratisnatt

Medlemmar kan reservera gratisnätter genom att kontakta member@arp-hansen.dk  eller det enskilda hotellet direkt. Kom ihåg att ha ditt medlemsnummer redo.

Våra åtta hotell ligger alla centralt i Köpenhamn. Arp-Hansen Hotel Group tänker på miljön. Det är därför en självklarhet att alla våra hotell är Green Key-certifierade.

Här kan du boka en gratisnatt

Följande hotell ingår i Arp-Hansen Hotel Groups lojalitetsprogram: