Pin it

Övernattning i centrum av Köpenhamn eleganta och charmiga hotell

Övernatta på ett hotell som passar just din personlighet perfekt. Arp-hansen Hotel Group erbjuder mängder av bra övernattningsmöjligheter i hjärtat av Köpenhamn. Hotellgruppen har alltid ett hotell i Köpenhamn som passar för dina önskemål och behov. Du kan välja mellan toppmoderna, nybyggda hotell med stadsutsikt, klassiska hotell med kvalitetsdesign och gamla historiska hus som ligger centralt i staden och har mysiga och väldesignade rum.

Hotellens lägen

De elva hotellen är fördelade på tre olika områden. Tre av hotellen finns i området runt Vesterport Station och centralstationen. Tre hotell ligger vid Kalvebod Brygge och fyra i området runt Kongens Nytorv. Oberoende av vilket hotell du väljer att övernatta på i Köpenhamn har du alltså möjlighet att avnjuta stadens speciella stämning och atmosfär som garanterat ger dig ett minne för livet.

Behagliga och bekväma rum för övernattning i Köpenhamn

Övernatta i en vacker miljö i en säng där madrassen riktigt skämmer bort din kropp, så att du dagen efter kan vakna fylld av ny energi. Arp-Hansen Hotel Group har lagt stor vikt vid komforten, och ser till att du får starta din dag med en härlig frukostbuffé.

Läs om övernattning på de olika hotellen i Köpenhamn här på sidan och se alla Arp-Hansen Hotel Groups aktuella erbjudanden på hotell i Köpenhamn.

Hotellerbjudanden i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group har en rad hotellövernattningserbjudanden som vi har satt ihop för olika smakinriktningar. En del är säsongsbetonade, en del finns tillgängliga under vissa perioder, och andra ger en fin stadsupplevelse.