Pin it

”Var ska vi sova i natt?” – sov i det vackra Köpenhamn

På den här sidan hittar du fantastiska hotell i Köpenhamn. Samtliga 12 hotell ligger centralt i Köpenhamn och har vart och ett sin speciella charm och fördelar som du kan ha glädje av när du ska övernatta några dagar i Köpenhamn. Läs om de olika hotellen och hitta ditt favoritställe för en övernattning.

Övernattning – skäm bort dig själv och din partner

Har du glömt att titta djupt i din älskades ögon på senaste tiden, eller kanske arbetat en aning för mycket? Ta och skäm bort er båda två med en lång, romantisk weekend i Köpenhamn. Området runt Kongens Nytorv fullkomligen dallrar av skönhet och atmosfär. Här kan ni hamna liksom i en värld alldeles för er själva, och njuta av den härliga stämning som finns här året runt. Kvarteret erbjuder dessutom mängder av sevärdheter, upplevelser och matställen som inspirerar och ger ny energi.

Här kan ni sova hos Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group har fyra hotell i området; Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel och Copenhagen Strand. Service och omsorgen om detaljerna är på topp, och ni kommer att älska att kunna kliva in genom dörren till en härligt avslappnande miljö efter en trevlig dag i staden. Boka ditt hotell idag och se fram emot några avslappnande dagar i Köpenhamn.