Pin it

Övernatta billigt och centralt i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group har ca 17 procent av Köpenhamns totala hotellrumskapacitet. Flera av koncernens hotell har möjlighet att hysa större grupper, och tack vare deras centrala lägen går det snabbt och smidigt att ta sig runt i staden. De största hotellen i Arp-Hansen Hotel Group är: Wakeup Copenhagen, Tivoli Hotel, Imperial Hotel och the Square. Tivoli Hotel är – förutom på grund av sin äventyrsstil och rymlighet – också speciellt lämplig för större kongresser tack vare dess läge vid Tivoli Congress Center.

Erbjudande på övernattningar

Vill du övernatta på ett av Arp-Hansen Hotel Groups hotell kan du läsa om våra olika erbjudanden på övernattningar på denna sida, där de olika erbjudandena presenteras närmare.

Billigt hotell

Arp-Hansens billigaste hotell är budgethotellet Wakeup Hotel som ligger på Carsten Niebuhrs Gade vid Kalvebod Brygge. Hotellet har 510 rum på 13 våningar. På hotellets bottenvåning hittar du frukostrestaurangen som också har utsikt över baksidan på Tivoli Hotel. Båda hotellen har ritats av Kim Utzon, som inspirerats av svenska landskap. Avnjut några dagar i Köpenhamn och övernatta i en bekväm och vacker miljö. Boka ditt hotell i dag.