Pin it

Letar du efter ett billigt hotell med frukost i centrala Köpenhamn?

Ska du till Köpenhamn på semester eller affärsresa? Vi har ett bra erbjudande till dig från alla våra hotell – få en härlig frukostbuffé på hotellet så slipper du att börja dagen med att handla frukost i Köpenhamn och får i stället en lugn och stressfri morgon. Boka hotell med frukost direkt på den här sidan – du kan givetvis boka det på alla våra hotell i centrala Köpenhamn samt på Gentofte Hotel som ligger ca 8 km norr om Köpenhamn i naturskön miljö.

Starta dagen med en härlig frukost och få massor av energi

Antingen du är på affärsresa med ett pressat program i Köpenhamn eller på semester med familjen har du alltid glädje av en rejäl frukost för att orka med dagen. Alla våra hotell erbjuder en härlig frukost med allt som hör till. Efter en god frukost är du redo att uppleva Köpenhamn och allt som staden har att erbjuda. Oberoende av vilket hotell du väljer bor du centralt i Köpenhamn – nära stadens alla spännande sevärdheter, shoppingmöjligheter och café- och restaurangliv.

Bo centralt i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group äger några av Köpenhamns bästa hotell med suveränt bra lägen. Alla våra hotell, bortsett från Gentofte Hotel, ligger centralt i Köpenhamn och nära stadens knutpunkter – Rådhuspladsen och Kongens Nytorv. När du väljer ett av Arp-Hansens hotell bor du på ett bra läge, och väljer du dessutom att få frukost på hotellet, har du skaffat dig den optimala utgångspunkten för din Köpenhamnsvistelse.