Pin it

Letar du efter ett billigt hotell med frukost i centrala Köpenhamn?

Ska du till Köpenhamn på semester eller affärsresa? Vi har ett bra erbjudande till dig från alla våra hotell – få en härlig frukostbuffé på hotellet så slipper du att börja dagen med att handla frukost i Köpenhamn och får i stället en lugn och stressfri morgon. Boka hotell med frukost direkt på sidan, erbjudandet kallas Bed & Breakfast och gäller alla våra hotell i centrala Köpenhamn samt på Gentofte Hotel som ligger ca 8 km norr om Köpenhamn i naturskön miljö.

Bed & Breakfast

från DKK 515,-

Bed and Breakfast i København

En tripp till Tivoli

från DKK 580,-

Den Blå Planet

från DKK 710,-

Starta dagen med en härlig frukost och få massor av energi

Oberoende av om du är på affärsresa och har ett pressat program i Köpenhamn eller på semester med familjen – du har alltid glädje av en rejäl frukost för att orka med dagen. Alla våra hotell erbjuder en härlig frukost, och vissa av hotellen har till och med en eller flera egna restauranger. Detta gäller bland annat för Phoenix Copenhagen och 71 Nyhavn Hotel. Efter en härlig frukost är du/ni helt redo att uppleva Köpenhamn och allt som staden har att erbjuda. Oberoende av vilket hotell du väljer bor du centralt i Köpenhamn – nära inpå stadens alla spännande sevärdheter, shoppingmöjligheter och café- och restaurangliv.

Bo centralt i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group äger några av Köpenhamns bästa hotell med suveränt bra lägen. 11 av våra 12 hotell ligger centralt i Köpenhamn och nära stadens alla knutpunkter – Rådhuspladsen och Kongens Nytorv. När du väljer att bo på ett av Arp-Hansens hotell får du en bra utgångspunkt från gott läge, och väljer du dessutom att få frukost på hotellet, har du skaffat dig den optimala startpunkten för din Köpenhamnsvistelse.