Pin it

Hitta det perfekta hotellet i Köpenhamn

Oavsett om du ska till Köpenhamn på semester eller affärsresa är det viktigt att hitta ett bra hotell som passar för dina behov så att du får en bra start i Köpenhamn. Arp-Hansen Hotel Group har 12hotell i centrala Köpenhamn – allt från det 2-stjärniga budgethotellet Wakeup Copenhagen till det 4-stjärniga lyxhotellet Phoenix Copenhagen.

Wakeup Copenhagen – det prisvänliga valet

Wakeup Copenhagen är det självklara valet om du söker efter ett prisvänligt hotell med bra läge. Wakeup Copenhagen är ett elegant designhotell i Köpenhamns moderna hamnområde som är i konstant utveckling. Rådhuspladsen ligger bara 15 minuters promenadväg från hotellet där du också hittar alla tänkbara moderna bekvämligheter som bl.a. platt-TV och trådlöst internet i alla rum. Läs mer om Wakeup Copenhagen här.

Arp-Hansens andra hotell i Köpenhamn

Förutom det lyxiga Hotel Phoenix och budgethotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group 8 andra härliga hotell i centrala Köpenhamn. Vid Köpenhamns hamn ligger, förutom Wakeup Copenhagen, det spännande temahotellet Tivoli Hotel och det eleganta Copenhagen Island med utsikt över hamnen. I området nära Kongens Nytorv och Nyhavn finns hotellen Copenhagen Strand och 71 Nyhavn Hotel, som alla erbjuder god service och trevliga rum. I området nära Rådhuspladsen i Köpenhamn ligger hotellen Imperial Hotel och The Square. The Square är ett ytterst populärt och hypermodernt hotell med fasad som vetter mot Rådhuspladsen. Mer centralt än så finns helt enkelt inte!